Ce a ascuns Victoria Beckham de soțul ei timp de 24 de ani

Victoria Beckham (49 de ani) a dezvăluit că de-a lungul căsniciei lor, care durează de peste 24 de ani, a ascuns un lucru important de soțul ei, David. „Ar divorța de mine!‟, a spus vedeta. 

image

Fosta membră a formației Spice Girls este cunoscută pentru obiceiurile ei neobișnuite. Spre exemplu, soțul ei, fostul fotbalist David Beckham, a declarat că, de când a cunoscut-o, ea consumă doar pește cu legume și nu a văzut-o să mănânce un alt fel de mâncare. De altfel, până acum David nu a avut șansa să  își surprindă soția fără machiaj pe față, deoarece vedeta este obsedată de imaginea ei. Mai mult decât atât, David ar fi surprins să descopere că Victoria i-a mai ascuns un lucru!

Citește și: Victoria Beckham: „Dorm dezbrăcată!” Dar singură. De ce doarme David separat

Recent, desigerul de modă, care are și propria ei linie de frumusețe, a dezvăluit că nu l-a lăsat pe soțul ei să îi vadă sprâncenele naturale. Preocupată de aspectul lor, ea are grijă să își achiziționeze sprâncene false pe care le aplică dimineața, înainte să se trezească.

Într-o discuție cu make-up artistul ei, Lisa Eldridge, ea a dezvăluit: „Știi, David nu mi-a văzut niciodată sprâncenele naturale. Sincer, dacă ar face-o, ar divorța de mine‟. „Atunci, dormi cu sprâncenele sau te trezești dimineața devreme să le pui?‟, a întrebat-o intrigată Lisa, iar ea i-a răspuns: „Vederea lui David nu este extraordinară, așa că nu observă ce se întâmplă dimineața.‟  

image

Citește și: Pretențiile Victoriei Beckham la nunta lui Sergio Ramos

În anii ’90 Victoria Beckham făcea furori cu sprâncenele sale naturale și subțiri. Din păcate, din cauza pensatului excesiv, sprâncenele nu i-au mai crescut, iar vedeta a fost nevoită să apeleze la cele false sau la machiaj!

image

Într-un filmuleț postat pe canalul său de TikTok, vedeta a spus: „Nici măcar propriul meu soț nu mă vede fără sprâncene. Este treaba mea! Sunt conștientă de felul în care arată. Le-am smuls prea mult, să fiu complet sinceră. De aceea, trebuie să completez cu machiaj marginile. Pot să desenez fire individuale de păr și să arate atât de natural. Nici măcar nu se vede că mi-am desenat complet sprâncenele‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg