George Clooney, un tată mândru! La doar cinci ani, gemenii lui vorbesc engleză, franceză și italiană

George Clooney (61 de ani) poate fi mândru cu gemenii pe care îi are cu Amal Clooney (44 de ani), pe nume Alexander Clooney și Ella Clooney. La doar cinci ani, cei doi copii sunt extrem de inteligenți și vorbesc deja trei limbi străine, chiar mai bine decât părinții lor, după cum a mărturisit actorul. 

image

George Clooney și soția, Amal, sunt două vedete care pun preț pe viața intimă a copiilor lor, Alexander și Ella. Actorul a declarat, în trecut, că nu își dorește să le pună „viața în pericol‟, așa că rar apare cu gemenii săi în public sau discută despre ei. O excepție a făcut-o recent, când a povestit despre cariera micuților, în vârstă de cinci ani. 

Citește și: George Clooney, convins că avea să moară în accidentul de motocicletă din 2018. Șocul pe care l-a avut în acea zi 

Ce carieră își dorește George Clooney pentru copiii lui? 

Întrebat despre potențialul gemenilor săi în actorie, George Clooney a spus că atât Alexander, cât și Ella sunt liberi să își aleagă orice profesie își doresc: „Pot să facă orice vor‟, a punctat actorul, într-un interviu pentru „Entertainment Tonight‟. 

Mai mult decât atât, vedeta a spus că micuții vorbesc deja trei limbi diferite, engleză, italiană și franceză, așa că vor avea, cu siguranță, o carieră frumoasă, indiferent de alegerile lor: „Bănuiesc că sunt puțin mai deștepți ca mine, așa că probabil vor face ceva important în viață‟. El a spus pentru „E!News‟ că vorbesc la perfecție limba italiană și chiar își depășesc părinții: „Ei vorbesc fluent italiană, dar eu și Amal nu. Avem un defect de logică‟, a mărturisit actorul, care urmează să apară în noul film „Ticket to Paradise‟, alături de Julia Roberts. 

Vezi și: Prieteni la Hollywood. Gluma lui George Clooney i-a făcut probleme lui Brad Pitt cu poliția 

George Clooney și soția, Amal, au sărbătorit recent, pe data de 27 septembrie, 8 ani de căsnicie în Veneția, oraș pe care câștigătorul premiilor Oscar l-a numit „cel mai romantic oraș din lume‟. Nu întâmplător au ales această locație, deoarece soții Clooney s-au cunoscut în Italia și dețin o proprietate în apropierea lacului Como. 

Sursă foto: Pinterest / Shutterstock  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg