Ce relație are Jennifer Lopez cu fosta soție a lui Ben Affleck. Gestul pe care diva îl va face de Crăciun

De când Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck, mulți s-au întrebat care este relația pe care diva o are cu fosta soție a actorului, Jennifer Garner. Ei bine, între cele două nu este loc de competiție, iar gestul pe care JLo îl va face de Crăciun va elimina orice suspiciune de rivalitate. 

image

Întâmplător sau nu, în viața lui Ben Affleck se află două Jennifer, cântăreața Jennifer Lopez, dar și fosta lui soție, Jennifer Garner, femeia cu care are trei copii. De când a divorțat de Garner, Ben Affleck a păstrat legătura cu mama copiilor lui, însă ce părere are JLo despre asta? 

Jennifer Lopez vs. Jennifer Garner

În cadrul unui interviu pentru revista „Vogue‟, Jennifer Lopez a spus despre Garner că „este o mamă uimitoare‟ și că ea și Ben „se înțeleg foarte bine‟ în ceea ce privește educația copiilor lor. Cântăreața a lăsat de înțeles că se înțelege bine cu fosta soție a lui Affleck, iar acum se confirmă relația celor două.

Jennier Lopez și Jennifer Garner urmează să își ducă prietenia la un alt nivel, deoarece o sursă a declarat pentru „Hollywood Life‟ că se pregătesc să își ofere cadouri de Crăciun.

„Vor face schimb de cadouri anul acesta de Crăciun, au o relație excelentă. Există un adevărat respect reciproc datorat copiilor. Sunt atât de fericiți și asta face ca totul să funcționeze‟, a declarat un apropiat al cuplului. 

Citește și: Cât plătește Ben Affleck dacă o înșală pe Jennifer Lopez? Contractul anti-infidelitate semnat 

O altă sursă a precizat că Jennifer Lopez este foarte încântată de relația pe care o are cu Garner, mai ales că s-au apropiat și mai mult în ultimele luni de zile. „Sunt din ce în ce mai apropiate de când ea (Jennifer Lopez) și Ben s-au împăcat, iar prietenia dintre cele două se întărește‟. 

Vezi și: Fostul soț al lui JLo, convins că artista o să divorțeze: „Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei”

De curând, Jennifer Lopez a dezvăluit care este mesajul gravat pe inelul ei de logodnă. Ea a precizat să soțul ei a scris pe bijuterie „Nu. Plec. Nicăieri‟, făcând referire la împăcarea lor. Fraza o va folosi cântăreața într-o nouă piesă pe care o va lansa în anul 2023. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg