Ce schimbare! Cum arată Jason Priestley din „Beverly Hills, 90210‟ la 52 de ani

Dacă ai urmărit serialul „Beverly Hills, 90210‟, cu siguranță îți amintești de Brandon Walsh, personaj jucat de actorul Jason Priestley, timp de nouă sezoane. Anul acesta, Jason a împlinit 52 de ani, are o familie frumoasă și continuă să activeze în actorie. 

image

Timp de nouă ani, Jason Priestley a jucat în „Beverly Hills, 90210‟, în rolul lui Brandon Walsh, un adolescent popular, care își apăra sora în orice circumstanțe și întâmpina probleme tipice vârstei. 

În serial, Brandon era fratele Brendei, însă caracterele lor erau total diferite - Brandon era foarte calculat și liniștit, în timp de Brenda era o adolescentă rebelă. 

Citește și: FOTO Cum arată azi actorii idolatrizați de adolescenți în anii '90

După apariția în serialul de succes, Jason a primit mai multe roluri, în distribuții importante, precum: „Private Eyes‟, „Dark Angel‟, „Wishenproof‟, „Raising Expectations‟, „Call Me Fitz‟ și „Dear Christmas‟. 

De asemenea, el s-a remarcat și în calitate de regizor. Jason a început să regizeze mai multe episoade din „Beverly Hills, 90210‟, apoi a continuat cu „Ghost Wars‟ sau „Private Eyes‟. 

Ce familie frumoasă are Jason Priestley! 

În plan profesional lucrurile stau bine pentru Jason, însă și în plan personal, are cu ce se lăuda! Actorul s-a căsătorit în urmă cu 15 ani cu Neomi Lowde-Priestley, alături de care are doi copii - o fiică de 14 ani, pe nume Ava și un fiu în vârstă de 12 ani, pe nume Dashiell, (vezi galeria foto!). 

În timpul unui interviu, Jason a spus că fiicei sale îi place să se uite la „Beverly Hills, 90210‟: „Îi place să se uite doar cu mine, pentru că îi face plăcere să privească blugii mei, telefonul meu cu clapetă și toate lucrurile pe care le credeam foarte cool pe atunci‟, a spus actorul. 

Vezi și: Tori Spelling și-a vopsit părul pubian violet: „Am lăsat vopseaua prea mult...”

Ține legătura cu foștii colegi din „Beverly Hills, 90210‟

Jason Priestley a păstrat legătura cu foștii săi colegi de platou din „Beverly Hills, 90210‟. El a fost fotografiat, în timp ce lua prânzul cu Ian Ziering și Brian Austin Green și a participat inclusiv la o reuniune de grup pe Zoom: „A fost foarte plăcut să îi văd. A fost distractiv‟, a spus Jason. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg