Cine a deranjat-o pe Dakota Johnson la filmările „Fifty Shades of Grey‟

Pentru Dakota Johnson, „Fifty Shades of Grey‟ a reprezentat o rampă de lansare și o sursă bună de venit, însă pe platourile de filmare, viața ei a fost „un haos‟, după cum ea însăși a declarat. Cine a deranjat-o pe actriță?

image

În renumitul film, Dakota Johnson a jucat rolul Anastasiei „Ana‟ Rose Gray, o tânără în căutarea dragostei adevărate. La începutul filmărilor, actrița avea doar 23 de ani, însă nu a renunțat să își joace rolul, în ciuda greutăților întâmpinate. 

Inițial, au apărut zvonuri conform cărora Dakota nu ar avea o legătură bună cu partenerul său din film, Jamie Dornan, cel care l-a jucat pe Christian Gray. Ulterior, ea a infirmat cele spuse, însă nu a negat că s-a confruntat cu unele probleme pe platourile de filmare: „Nu a existat niciodată un moment în care să nu ne înțelegem. Știu că este ciudat, dar el este ca un frate pentru mine. Îl iubesc atât de mult‟, a spus actrița despre Jamie. 

Citește și: Dakota Johnson, spărgătoarea de nunți. Ce îi place să facă la cea mai importantă petrecere din viața unui cuplu

Ce nu i-a plăcut Dakotei Johnson la filmări

Dacă relația dintre ea și Jamie a fost impecabilă, ce a deranjat-o, de fapt, pe actriță? 

Ea a mărturisit că s-a simțit inhibată de atitudinea regizorilor, dar și de faptul că autoarea cărților era „o pacoste” pe platourile de filmări. Ea le cerea actorilor să joace la fel cum scria în carte, deși unele scene erau imposibil de reprodus: 

Deținea controlul, în fiecare zi și cerea ca anumite lucruri să se întâmple. Au existat anumite părți din carte care, pur și simplu, nu rezonau cu filmul, cu ar fi monologul interior, care era incredibil de banal. Era un haos‟, a spus actrița, pentru publicația „Vanity Fair”. 

Vezi și: Cum arată casa ce pare desprinsă din „Fifty Shades of Grey”. Are chiar și un leagăn

Regretă că a jucat în celebrul film? 

Dakota a mărturisit că ar fi făcut lucrurile diferit, însă nu regretă că a jucat-o pe Ana: „Nu regret. Dacă aș fi știut la momentul respetiv, nu aș fi făcut-o, dar nu, nu regret. Sunt lucruri pe care încă nu le pot spune pentru că nu vreau să rănesc cariera nimănui și nu vreau să stric reputația nimănui‟, a spus ea. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg