Cine este actorul care se compară cu Iisus Hristos. „Oamenii l-au urât și pe El‟

Chris Pratt, vedeta filmelor „Guardians of the Galaxy‟ și „Jurassic World‟, se apără încă o dată în fața celor care îi critică valorile religioase, comparându-se cu Iisus Hristos. „Oamenii l-au urât și pe El‟, a spus Pratt. 

image

Este apreciat pentru activitatea profesională, însă Chris Pratt nu este îndrăgit de toată lumea. De fapt, valorile religioase ale actorului în vârstă de 43 de ani au fost adesea criticate atât de nume cunoscute, cât și de oamenii din mediul online.  

Citește și: Sunt bogați și faimoși, dar locuiau pe stradă la începuturile carierei. Chris Pratt a stat într-o dubă în Hawaii 

Ne amintim că, în urmă cu patru ani, Chris Pratt a atras atenția după ce s-a speculat că frecventează Biserica Zoe, din Los Angeles, care ar fi împotriva relațiilor între persoane de același sex. Scandalul a fost alimentat de actrița Ellen Page care a ținut să îi transmită mai multe mesaje lui Chris Pratt pe Twitter:

„Să fii împotriva LGBTQ este greșit, nu există două părți‟, a scris ea. Ca răspuns, actorul a specificat pe contul său de Instagram: „Nimic mai departe de adevăr. Merg la o biserică care își deschide ușile pentru absolut toată lumea‟, a susținut vedeta, care consideră că toate acuzațiile i se aduc, de fapt, din cauza unui discurs pe care l-a ținut la premiile MTV din anul 2018, în urma căruia „oamenii au început să creadă că este mai religios decât ar fi de fapt‟. 

Chris Pratt 2  jpg

Cum se apără acum Chris Pratt

Chris Pratt s-a apărat, de-a lungul anilor, de reacțiile negative din mediul online și nu numai, însă acum a procedat într-un mod unic, făcând o paralelă între el și Iisus Hristos.

Citește și: Nicole Kidman visa să se călugărească: „Am crescut cu rugăciuni‟

Într-un interviu pentru publicația „Page Six‟, actorul a lăsat de înțeles că tratează cu indiferență criticile care i se aduc:

„Sigur că da, dar nu este nimic nou. Dacă aș fi din altă lume, ei m-ar iubi așa, dar eu am ales această lume. Aceasta este Ioan 15:18 până la 20. Așa este, nimic nou, acum 2.000 de ani l-au urât și pe El‟, făcând referire la Iisus. Conform publicației „Best Life”, versetele din Biblie la care Chris Pratt se referă spun: „Dacă știți că lumea vă urăște, știți că m-a urât pe Mine înainte.‟ 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @prattprattpratt



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg