Cum a încercat Jane Fonda să scape de timiditate la filmările „Barbarella‟. I-a funcționat planul?

Jane Fonda (85 de ani) a dezvăluit care a fost strategia la care a apelat pentru a scăpa de emoții la filmările „Barbarella‟. „Eram foarte timidă‟, și-a amintit ea. 

image

Actrița Jane Fonda a cunoscut succesul odată cu apariția în filmul SF „Barbarella‟ (1968). În peliculă, ea a jucat rolul Barbarellei, o femeie astronaut care trece prin provocări și pericole într-o călătorie în spațiu. La acea vreme, Jane Fonda era la începutul carierei, iar când producătorii i-au spus că va filma o scenă de striptease, a fost nevoită să își facă un plan pentru a scăpa de timiditate. 

Citește și: Jane Fonda, forțată de soț să facă sex în grup. De ce accepta? 

La Festivalul de Film de la Cannes, care a avut loc anul acesta în luna mai, Jane Fonda s-a întors în timp și a povestit deschis despre cum a încercat să se simtă mai confortabil pe platourile de filmare ale peliculei „Barbarella‟.

„Nu mi-a plăcut deloc ce făceam‟, a spus actriță, făcând referire la scena de striptease pe care a filmat-o: „La începutul filmului, am făcut un striptease în spațiu. Eram foarte timidă‟, a continuat actrița, care a mărturisit că și-a făcut un plan pentru a scăpa de timiditate, scrie „Best Life‟. 

„A trebuit să mă îmbăt‟

Concret, Jane Fonda a crezut că alcoolul o va ajuta, așa că a consumat multă vodcă. Din păcate, strategia nu a funcționat, deoarece regizorii și-au dorit să filmeze scena și a doua zi, iar ea era mahmură: „A trebuit să mă îmbăt, și am băut multă vodcă. A doua zi a trebuit să filmăm din nou totul, doar că eu eram mahmură‟, a povestit actrița, potrivit publicației menționate. 

Citește și: Jane Fonda, sfaturi pentru o viață bogată și fericită. Ce trebuie să faci pentru a-ți merge bine 

Mințită de fostul soț

Filmul „Barbarella‟ a fost regizat de regretatul Roger Vadim, fostul soț al actriței Jane Fonda, care i-a promis că imaginile vor fi blurate. Din păcate, Roger Vadim, nu și-a ținut promisiunea:

„Vadim mi-a promis că scena va fi acoperită‟, a spus ea, adăugând cu zâmbetul de buze: „Nu mai suntem căsătoriți! Acum, când văd filmul, cred că este distractiv‟. 

image

În trecut, în cadrul emisiunii „Good Morning America‟, Jane Fonda a povestit despre cât de dezamăgită a fost de faptul că a fost mințită de fostul soț:

„Filmul începea cu un striptease în spațiu. Primul meu soț l-a regizat și mi-a promis că va fi acoperit totul. A mințit! Am fost atât de nervoasă când am făcut acest striptease încât am băut multă vodcă‟. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: YoutubeRecente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg