Cum arată acum fetele de la Spice Girls. Au păstrat sau nu legătura?

Îți amintești de formația Spice Girls, cunoscută pentru hiturile „Wannabe‟, „Stop‟ și „Say You’ll Be There‟? Iată cum arată acum cele cinci fete, care făceau furori în anii ’90 cu piesele lor! 

image

Prietenia lor nu s-a încheiat, deși la un moment dat au ales să se despartă! Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm și Victoria Beckham au păstrat legătura, iar timpul parcă nu și-a pus amprenta pe chipurile lor. 

Citește și: Reunirea Spice Girls. Imagini de la petrecerea lor de pomină 

Victoria Beckham sau „Posh Spice‟

Victoria Beckham (49 de ani) a rămas în centrul atenției datorită mariajului cu fostul fotbalist David Beckham și afacerilor pe care le conduce. Ea are patru copii, pe Brooklyn, Cruz, Romeo și Harper, iar datorită activității profesionale a strâns o avere estimată la 70 de milioane de dolari. 

image

Vezi și: De ce nu i-a creat Victoria Beckham rochia de mireasă nurorii sale. Nu a făcut față pretențiilor?

Geri Halliwell sau „Ginger Spice‟

Geri Halliwell sau „Ginger Spice‟ (51 de ani), așa cum era cunoscută, s-a căsătorit cu sportivul Christian Horner în anul 2014 și este mamă a trei copii. Fiica ei, Bluebell, are 18 ani, fiul Monty are 7 ani, iar fiica vitregă, Olivia, 9 ani. 

image

Emma Bunton sau „Baby Spice‟ 

Emma Bunton sau „Baby Spice‟ are doi copii, iar zilele trecute a sărbătorit împlinirea celor 48 de ani ai săi. Cu ocazia acestei zile speciale, fostele colege din formația Spice Girls i-au urat de bine, semn că au rămas în relații bune: „La mulți ani! Îți doresc multă dragoste, o zi fantastică‟ i-a scris Melanie C. pe contul de Instagram. 

image

Melanie Brown sau „Scary Spice‟

Melanie Brown (48 de ani) sau „Scary Spice‟ lucrează în televiziune. A făcut furori în emisiunea „America’s Got Talent‟, unde a ocupat scaunul de jurat alături de Heidi Klum, Simon Cowell și Howie Mandel. În ceea ce privește viața personală, Melanie Brown a trecut printr-un divorț tumultos. Ea l-a acuzat pe fostul său soț de infidelitate și violență domestică. Vestea bună este că Melanie Brown este mamă a două fete, Madison Angel și Pheonix! 

image

Melanie Chisholm sau „Sporty Spice‟ 

Cântăreața și compozitoarea, Melanie Chisholm, are o fiică pe nume Scarlett, iar la 50 de ani ai săi arată uimitor! Ea este adepta unui stil de viață sănătos, mai ales că în perioada în care făcea parte din formația Spice Girls a dezvoltat o tulburare alimentară: „Am fost în centrul atenției. Eram fotografiată în mod constant, iar de atunci am început să fiu conștientă de importanța imaginii mele‟, a spus ea pentru „BBC Good Food‟, potrivit „People‟. 

image

Sursă foto: Pinterest, Instagram  



Recente

Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg