Cum reușește Sandra Bullock să se mențină în formă. Pe lista antrenamentelor: Pillates și Kickboxing

Nu este niciun secret că actrița Sandra Bullock a avut mereu o siluetă impecabilă. La fel ca în cazul altor vedete, regimul și sportul reprezintă o preocupare constantă. Iată care este stilul de viață pe care Sandra îl urmează de ani de zile! 

image

De la apariția în „Miss Congeniality‟,  la „The Proposal‟ și „The Blind Side‟, Sandra Bullock, astăzi în vârstă de 57 de ani, a fost mereu în formă și pare că a găsit elixirul tinereții! În acest articol, am adunat o parte dintre trucuri pe care actrița le are în ceea ce privește dieta pe care o urmează și exercițiile fizice pe care le face. 

În timpul săptămânii, strictețe alimentară 

În ceea ce privește alimentația, Sandra Bullock mănâncă alimente fără gluten și fără zahăr. În zilele în care optează pentru cărnuri, ea apelează la servicii care îi furnizează pui fără hormoni și carne de curcan din crescătorie. De asemenea, Sandra nu este o consumatoare de cafea. Ea înlocuiește această băutură, preferată de mulți, cu ceaiul verde. Sandra consideră că acest ceai este „cea mai bună cafea‟, deoarece îi dă energia de care are nevoie și, mai mult decât atât, are beneficii importante pentru sănătate. Ceaiul verde o ajută să aibă o piele frumoasă și o digestie bună. 

24 de ore în care trișează 

Putem crede că este destul de strictă în ceea ce privește regimul alimentar, însă actrița are o zi pe săptămână în care trișează. „Încep de vineri seara și termin sâmbătă seara‟, a spus ea, pentru publicația „InStyle‟. În acest interval de timp, Sandra se răsfață cu tot ce își dorește, inclusiv cu ciocolată și prăjituri. 

Pillates și ciclism, printre activitățile sportive preferate 

O zi în care trișează din punct de vedere alimentar nu se contorizează în stilul de viață al Sandrei, deoarece ea merge des la sală. Mai exact, în perioadele în care are timp, actrița se antrenează zilnic. Ea preferă antrenamente de kickboxing, alergare, ciclism și pilates. Din când în când, Sandra apelează la antrenamentele cu greutăți, făcute cu ajutorul unui antrenor, și optează pentru cursuri de dans. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg