Cum reușește Sandra Bullock să se mențină în formă. Pe lista antrenamentelor: Pillates și Kickboxing

Nu este niciun secret că actrița Sandra Bullock a avut mereu o siluetă impecabilă. La fel ca în cazul altor vedete, regimul și sportul reprezintă o preocupare constantă. Iată care este stilul de viață pe care Sandra îl urmează de ani de zile! 

image

De la apariția în „Miss Congeniality‟,  la „The Proposal‟ și „The Blind Side‟, Sandra Bullock, astăzi în vârstă de 57 de ani, a fost mereu în formă și pare că a găsit elixirul tinereții! În acest articol, am adunat o parte dintre trucuri pe care actrița le are în ceea ce privește dieta pe care o urmează și exercițiile fizice pe care le face. 

În timpul săptămânii, strictețe alimentară 

În ceea ce privește alimentația, Sandra Bullock mănâncă alimente fără gluten și fără zahăr. În zilele în care optează pentru cărnuri, ea apelează la servicii care îi furnizează pui fără hormoni și carne de curcan din crescătorie. De asemenea, Sandra nu este o consumatoare de cafea. Ea înlocuiește această băutură, preferată de mulți, cu ceaiul verde. Sandra consideră că acest ceai este „cea mai bună cafea‟, deoarece îi dă energia de care are nevoie și, mai mult decât atât, are beneficii importante pentru sănătate. Ceaiul verde o ajută să aibă o piele frumoasă și o digestie bună. 

24 de ore în care trișează 

Putem crede că este destul de strictă în ceea ce privește regimul alimentar, însă actrița are o zi pe săptămână în care trișează. „Încep de vineri seara și termin sâmbătă seara‟, a spus ea, pentru publicația „InStyle‟. În acest interval de timp, Sandra se răsfață cu tot ce își dorește, inclusiv cu ciocolată și prăjituri. 

Pillates și ciclism, printre activitățile sportive preferate 

O zi în care trișează din punct de vedere alimentar nu se contorizează în stilul de viață al Sandrei, deoarece ea merge des la sală. Mai exact, în perioadele în care are timp, actrița se antrenează zilnic. Ea preferă antrenamente de kickboxing, alergare, ciclism și pilates. Din când în când, Sandra apelează la antrenamentele cu greutăți, făcute cu ajutorul unui antrenor, și optează pentru cursuri de dans. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG