Diana Dumitrescu este însărcinată. "S-a întâmplat o minune"

1 85334 original jpg jpeg

Diana Dumitrescu este în culmea fericirii. Actriţa va deveni mamă pentru prima dată. Ea a făcut anunţul pe pagina de Facebook în urmă cu puţin timp. 

Diana Dumitrescu a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care îşi dezvăluie burtica, alături de un mesaj emoţionant. 

"S-a intamplat o minune! Ne-a binecuvantat Dumnezeu atunci cand ne asteptam mai putin!", a scris ea pe reţeaua de socializare.

image

Diana Dumitrescu s-a căsătorit s-a căsătorit anul trecut în luna septembrie cu iubitul ei, Alin Boroi, cu care are o relaţie de câţiva ani.   Ea se află la a doua căsătorie. Actriţa a fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu (37 de ani), de care a divorţat în 2014, după o căsnicie de patru ani. 

image

Diana Dumitrescu s-a făcut remarcată ca actriţă. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase telenovele care s-au bucurat de mare succces la public. 

La începutul anului 2019 ea a anunţat că îşi doreşte o schimbare în carieră şi că a început cursurile unei şcoli de design interior.

„Vreau să mă apuc de ceva ce nu are legătură cu televiziunea sau actoria. Demersul deja l-am început. Fac o şcoală în acest domeniu. 2019 va fi un an de încercare, învăţ şi sper că o să-mi iasă. Nu mă mai regăsesc în ceea ce fac acum. Nu-mi mai place. Fac asta cu drag, dar nu mă mai regăsesc. Nu mai pot, nu-mi mai place. Trebuie să fac ceva în care să mă regăsesc cu totul", a declarat ea la Antena Stars. 

image


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg