Disperată să-și recupereze cățelul, Paris Hilton a apelat la clarvăzător. Ce recompensă oferă miliardara

Paris Hilton este disperată să își găsească câinele, după ce în urmă cu câteva săptămâni, patrupedul său a dispărut din casa vedetei din Los Angeles. Paris Hilton a apelat la ajutorul specialiștilor și oferă o recompensă în valoare de mii de dolari. 

image

Vedeta în vârstă de 41 de ani, Paris Hilton, a rămas fără câinele său de companie, din rasa Chihuahua pe nume Diamond Baby, după ce în urmă cu două săptămâni animalul a fost dat dispărut. 

Disperată să îl găsească, Paris Hilton a cerut ajutorul mai multor echipe de detectivi de animale de companie, printre care un medium, un clarvăzător și dresori, care i-au oferit certitudinea că patrupedul său preferat încă este în viață. 

Citește și: Cum a reacționat mama lui Paris Hilton după ce a aflat de abuzurile la care a fost supusă miliardara în liceu 

Ce recompensă oferă miliardara? 

Vedeta a dezvăluit pe contul său de Instagram că îi este atât de dor Diamond Baby încât o „doare inima în fiecare minut al zilei”, așa că este dispusă să ofere 10.000 de dolari persoanei care îi va aduce iubitul animal înapoi. Ea a recunoscut că s-a gândit să mărească suma, însă a fost sfătuită de echipa ei de securitate să nu o facă. 

„Eram pe cale să ridic valoarea recompensei la o sumă nebună, dar echipa mea de securitate a spus să nu o fac, deoarece asta m-ar pune pe mine și pe ceilalți câini ai mei în pericol, deoarece am putea deveni ținte pentru un bolnav care ar putea încerca să ne răpească pentru recompensă”, a scris moștenitoarea imperiului Hilton, care a punctat și că au existat câteva persoane care i-au oferit speranțe false doar pentru a revendica banii. 

Poate te interesază și: Secretul pe care Paris Hilton l-a ținut ascuns 20 de ani. Ce i-a cauzat tulburări de somn și atacuri de panică 

Paris Hilton a anunțat prima dată că animalul ei de companie a dispărut luna trecută. Ea își descrie prietenul precum un mic Chihuahua de culoare neagră cu alb și maro. Vedeta este convinsă că patrupedul a dispărut în timp ce ea participa la o ședință foto.

Sursă foto/video: Instagram - @parishilton  Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg