Gordon Ramsay nu își mai dorește copii, deși soția vrea să rămână însărcinată

Mărirea familiei nu se află printre planurile lui Gordon Ramsay. Deși soția lui, Tana, își dorește să rămână însărcinată, celebrul bucătar nu mai vrea încă un moștenitor. Care este explicația lui? 

image

Gordon Ramsay (56 de ani) și Tana (49 de ani) s-au căsătorit în anul 1996, iar de atunci, în familia lor au apărut cei cinci copii ai cuplului - Megan (25 de ani), Holly și Jack (23 de ani), Matilda (21 de ani) și Oscar James (4 ani).  

„Cine este bunicul tău?‟

La patru ani distanță de când a venit pe lume cel mai mic membru al familiei Ramsay,  bucătarul a declarat că soția lui, Tana, vrea să mai aibă un copil, dar el este reticent din cauza vârstei sale. În cadrul podcastului „Dish‟, a povestit: 

„Am un mic secret: Tana își dorește un copil‟. „Sunt prea multe autobuze. Este ca și cum ai merge la școală sau la cină cu două autobuze. În plus, voi fi cel mai în vârstă părinte la școală. Vor spune: Cine este bunicul tău? Și cum rămâne cu Ziua Sportului sau cu Ziua cursei cu ouă și linguri? Ce o să fac atunci?‟. El a adăugat: „Mi-ar plăcea încă unul, dar cinci sunt suficienți pentru moment‟. 

Gordon Ramsay, un tată exigent? 

De-a lungul timpului, presa internațională a relatat că Gordon Ramsay are o relație extraordinară cu copiii lui, însă este aspru în ceea ce privește educația lor. S-a scris că nu vrea să le lase averea și nici să le ofere un loc de muncă în restaurantele pe care le deține, deoarece nu își dorește ca aceștia să trăiască cu impresia că totul li se cuvine. „Cu siguranță (averea) nu le va ajunge. Chiar dacă pare un gest răutăcios, o fac pentru a nu-i strica‟, a dezvăluit el, pentru „The Telegraph‟, în anul 2017.

Citește și: Gordon Ramsay, un tată de coșmar? De ce refuză să le ofere copiilor un loc de muncă 

De asemenea, celebrul bucătar a dezvăluit, potrivit „Mirror‟, ce sume de bani primesc copiii lui săptămânal: „Meg (fiica cea mare) este la universitate și are un buget de 100 de lire, pe săptămână. Ceilalți primesc aproximativ 50 de lire, pe săptămână. Cu acești bani trebuie să își plătească telefoanele și biletele de autobuz. Cu cât învață mai devreme despre responsabilitatea de a economisi, cu atât le va prinde bine, mai târziu‟. 

Gordon Ramsay, familie  jpeg

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg