Gordon Ramsay, Robbie Williams și Ed Sheeran, spaima vecinilor. De ce le-au declarat localnicii război?

Să fii apreciat de milioane de fani nu îți oferă și siguranța că vei avea o relație bună cu vecinii. Dacă Gordon Ramsay și-a înfuriat vecinii în timpul pandemiei, nici Robbie Williams sau Ed Sheeran nu au stat mai prejos. Află mai multe! 

image

În timp ce unele persoane ar da orice să trăiască lângă o celebritate, vecinii acestor vedete sunt, pur și simplu, îngroziți că trebuie să împartă strada cu ele.

De exemplu, celebrul bucătar Gordon Ramsay și-a supărat vecinii în timpul pandemiei de coronavirus, deoarece a hotărât să se mute împreună cu familia în a doua sa casă din  Cornwall (Anglia), un conac impresionant pe care îl renovase recent. Dar nu extinderea proprietății i-a înfuriat pe localnici, ci atitudinea bucătarului față de ei în perioada izolării.

În timp ce britanicii au fost îndemnați de către autorități să stea acasă pe timpul pandemiei, Gordon Ramsay s-a mutat împreună cu familia în noua sa casă de la mare. În acel moment, oamenii puteau fi amendați din cauza călătoriilor și li se recomanda să nu locuiască în casele lor de vacanță. Acest context a făcut ca vecinii lui Gordon Ramsay să-l reclame la poliție, după ce a fost acuzat că a încălcat regulile guvernamentale și catalogat drept „dezgustător‟, scrie „Mirror‟. 

Citește și: Gordon Ramsay, un tată de coșmar? De ce refuză să le ofere copiilor un loc de muncă 

Robbie Williams, acuzat de vandalism ecologic

Nici Robbie Williams nu are o relație strălucită cu vecinii. Cântărețul a fost acuzat de „vandalism ecologic‟ de către localnici, deoarece în momentul în care și-a renovat conacul din Londra a tăiat 14 copaci din grădina lui. Artistul susține că plantele îi blocau intrarea în locuință, însă vecinii nu au fost de acord cu defrișarea acestora.  

Ed Sheeran are propriul „mini-sat‟

Ed Sheeran este o altă vedetă care se află „în război‟ cu vecinii. Artistul a enervat localnicii din Suffolk (Anglia) când și-a cumpărat mai multe case în încercarea de a-și concepe „propriul mini-sat‟. Dar vecinii cântărețului au fost deranjați de fiecare construcție nouă pe care acesta a făcut-o.

Citește și: Ed Sheeran a dezvăluit că a fost „un pic confuz” în privința orientării lui sexuale 

De asemenea, în anul 2019, presa internațională a scris că Ed Sheeran a cumpărat toate casele din vecinătatea sa pentru a preveni situațiile în care vecinii s-ar putea plânge de zgomotul provenit de la petrecerile pe care le organizează. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg