Gordon Ramsay, Robbie Williams și Ed Sheeran, spaima vecinilor. De ce le-au declarat localnicii război?

Să fii apreciat de milioane de fani nu îți oferă și siguranța că vei avea o relație bună cu vecinii. Dacă Gordon Ramsay și-a înfuriat vecinii în timpul pandemiei, nici Robbie Williams sau Ed Sheeran nu au stat mai prejos. Află mai multe! 

image

În timp ce unele persoane ar da orice să trăiască lângă o celebritate, vecinii acestor vedete sunt, pur și simplu, îngroziți că trebuie să împartă strada cu ele.

De exemplu, celebrul bucătar Gordon Ramsay și-a supărat vecinii în timpul pandemiei de coronavirus, deoarece a hotărât să se mute împreună cu familia în a doua sa casă din  Cornwall (Anglia), un conac impresionant pe care îl renovase recent. Dar nu extinderea proprietății i-a înfuriat pe localnici, ci atitudinea bucătarului față de ei în perioada izolării.

În timp ce britanicii au fost îndemnați de către autorități să stea acasă pe timpul pandemiei, Gordon Ramsay s-a mutat împreună cu familia în noua sa casă de la mare. În acel moment, oamenii puteau fi amendați din cauza călătoriilor și li se recomanda să nu locuiască în casele lor de vacanță. Acest context a făcut ca vecinii lui Gordon Ramsay să-l reclame la poliție, după ce a fost acuzat că a încălcat regulile guvernamentale și catalogat drept „dezgustător‟, scrie „Mirror‟. 

Citește și: Gordon Ramsay, un tată de coșmar? De ce refuză să le ofere copiilor un loc de muncă 

Robbie Williams, acuzat de vandalism ecologic

Nici Robbie Williams nu are o relație strălucită cu vecinii. Cântărețul a fost acuzat de „vandalism ecologic‟ de către localnici, deoarece în momentul în care și-a renovat conacul din Londra a tăiat 14 copaci din grădina lui. Artistul susține că plantele îi blocau intrarea în locuință, însă vecinii nu au fost de acord cu defrișarea acestora.  

Ed Sheeran are propriul „mini-sat‟

Ed Sheeran este o altă vedetă care se află „în război‟ cu vecinii. Artistul a enervat localnicii din Suffolk (Anglia) când și-a cumpărat mai multe case în încercarea de a-și concepe „propriul mini-sat‟. Dar vecinii cântărețului au fost deranjați de fiecare construcție nouă pe care acesta a făcut-o.

Citește și: Ed Sheeran a dezvăluit că a fost „un pic confuz” în privința orientării lui sexuale 

De asemenea, în anul 2019, presa internațională a scris că Ed Sheeran a cumpărat toate casele din vecinătatea sa pentru a preveni situațiile în care vecinii s-ar putea plânge de zgomotul provenit de la petrecerile pe care le organizează. 

Sursă foto: PinterestRecente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg