Jim Carrey a cerut ajutorul CIA pentru a filma „The Grinch”. Stătea câte 9 ore la machiaj!

Faimosul comic a recunoscut că filmările de la „The Grinch” au fost adevărată tortură pentru el, actorul fiind nevoit să ceară ajutorul unui trainer CIA pentru a îndura rolul solicitant.

image

Metoda lui Carrey de-a juca, atât de intensă și de epuizantă, a cauzat multă tensiune printre colegii lui de platou și critici din partea celorlalți actori și colaboratori la pelicula binecunoscută. Unii dintre cei cărora le-a dat replica l-au considerat pe Jim egoist și narcisist. Ce s-a întâmplat la filmările „The Grinch”?

Nu sunt multe șanse ca vedeta de la Hollywood să-și reia rolul din filmul cu specific de Crăciun pentru simplul motiv că nu-i plac urmările filmelor și nici nu mai are prea multă activitate în Cetatea Filmului. Mai mult, a avut o experiență traumatizantă cu acel rol.

Nu degeaba se spune că Jim Carrey are o abordare extremă a rolurilor. El a cerut ajutorul unui instructor CIA, pentru a face față cu brio la filmări.

În timp ce era invitat la emisiunea „The Graham Norton Show”, Carrey a recunoscut că s-a dus la regizorul filmului, Ron Howard, să-i spună că nu se simțea în stare să mai continue să joace rolul solicitant din simplul motiv că „machiajul se simțea de parcă eram îngropat de viu în fiecare zi”.

Make-up artistul nominalizat la Oscar, Kazuhiro Tsuji, a confirmat faptul că Jim Carrey petrecea ore întregi pe scaunul de machiaj în fiecare zi, vreo 9 ore mai exact. Tsuji a fost nevoit să ia o pauză de la filmări pentru că nu mai putea suporta comportamentul neplăcut al lui Carrey de pe platoul de filmări și bietul om a avut chiar nevoie de terapie după încheierea filmărilor.

Tocmai pentru că rolul a fost extrem de solicitant, Carrey a apelat la ajutorul unui instructor CIA „specializat să antreneze agenții CIA să îndure tortura”, a dezvăluit actorul. Nici nu-i de mirare că starul de la Hollywood nu se mai întoarce la rolul pe care l-a interpretat magistral de fapt!

foto - Shutterstock, ImdbRecente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg