Joan Collins a împlinit 91 de ani! Secretul longevității actriței

Pe 23 mai, celebra actriță a suflat în tortul ei aniversar, în prezența soțului și a prietenilor care i-au fost alături în ziua cea mare.

image

Joan Collins arată la fel de bine ca întotdeauna și la cei 91 de ani împliniți zilele trecute! Vedeta de la Hollywood a ieșit în oraș cu soțul ei, Percy Gibson, ca să ia împreună cina cu un grup restrâns de prieteni, la Harry's Bar.

Actrița din serialul „Dynasty” pare cu 40 de ani mai tânără, iar partenerul ei de viață, care e cu 31 de ani mai tânăr decât vedeta, a însoțit-o pe Joan la cina aniversară, încercând să-i ofere sărbătoritei o amintire cât mai frumoasă de ziua ei.

Luna trecută, Joan Collins a dezvăluit secretul longevității ei. Prezentă la ceremonia Variety Club Showbiz Awards de la Hotelul The Londoner, actrița a captat privirile tuturor în rochia neagră și strălucitoare pe care a purtat-o.

Întrebată ce face de arată atât de bine la asemenea vârstă, Joan a dezvăluit: „Fac tot ce pot ca să mă simt bine și să mă bucur de viață. De ce să nu mă bucur de viață? E fabuloasă!”, a precizat diva hollywoodiană în Mirror.

După ce a primit premiul pentru întreaga sa contribuție în industria filmului și-a televiziunii, Dame Joan Collins a ținut să adauge câteva cuvinte care descriu perfect personalitatea actriței și modul prin care a ales ea să treacă prin viață.

„Nu prea îi suport pe proști”, a ținut vedeta să adauge cu altă ocazie, când a participat la Variety Club Showbusiness Awards 2024. Ce înseamnă asta? Cea care a devenit cunoscută în anii ’80, datorită rolului pe care l-a făcut în serialul „Dynasty”, a recunoscut un lucru pe care îl știam de ceva vreme: „Eu spun întotdeauna ce gândesc. Am rămas, în tot acest timp, cu picioarele pe pământ, spun tot ce-mi trece prin cap și nu-i suport pe proști, nu-i accept prin preajmă...”, a completat ea.

image

Cu alte cuvinte, nu ține atât de diete și de sportul practicat la sală, cât de atitudinea pe care o ai de-a lungul vieții. Cu siguranță că actrița face alegeri alimentare sănătoase și nu practică sedentarismul – altfel s-ar vedea rezultatele unui stil de viață defectuos cu ochiul liber pe corpul vedetei – însă ceea ce contează destul de mult, când vine vorba de trăit mult și bine, este și cât te consumi cu anumite lucruri, ce accepți din partea celor din jur și cât de mult te bucuri că ești, pur și simplu, în viață.

foto - ShutterstockRecente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg