Orlando Bloom, la un pas să rămână în scaun cu rotile. Cum şi-a revenit?

Un actor care a ales să apară adesea în filme solicitante din punct de vedere fizic, Orlando Bloom a devenit faimos după rolurile din „Pirații din Caraibe‟ și „Stăpânul inelelor‟. Nimeni nu şi-ar da seama că a suferit un accident care l-ar fi putut lăsa imobilizat în scaunul de rotile acum aproape 25 de ani.

image

Recent, actorul Orlando Bloom a vorbit pentru prima dată despre accidentul pe care l-a suferit în trecut. „Timp de patru zile m-am confruntat cu ideea de a trăi într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții‟, a spus el. A dezvăluit cum a supraviețuit uneia dintre cele mai întunecate perioade din viața lui.

Şi-a zdrobit coloana vertebrală

În preajma anului 1998, escalada o conductă de scurgere care ducea la o terasă de pe acoperiș când a căzut de la mare înălțime. În vara anului trecut, Bloom a distribuit pe Instagram o fotografie cu el însuși pe bicicletă după accident şi mesajul: „Acela eram eu, în aparatul de spate, în jurul anului 1998, la aproximativ trei luni după ce am căzut trei etaje și mi-am zdrobit coloana vertebrală, scăpând de moarte și paralizie. Sunt recunoscător în fiecare zi pentru membrele mele care îmi permit să-mi depășesc limitele și să-mi trăiesc viața‟.

Vezi și: Ei au văzut moartea cu ochii! Vedete care au căzut cu avionul

A povestit cum şi-a revenit fizic și psihic

Pe 10 octombrie, actorul s-a asociat cu UNICEF și a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip lung în care a vorbit în detaliu despre accidentul său din 1998: „Când aveam 19 ani mi s-a spus că s-ar putea să nu mai merg niciodată. A fost una dintre cele mai întunecate perioade din viața mea. Așa am trecut prin asta‟.

Cu aceeaşi ocazie, a vorbit despre modul în care a reuşit să depăşească acea perioadă neagră. Din fericire, măduva spinării i-a rămas intactă. „Lunile de după cădere au fost o perioadă destul de grea. Fiind o persoană foarte activă, m-am simțit brusc restricţionat și am avut de suferit dureri mari‟, a mărturisit actorul.

A descris şi cum a decurs procesul de vindecare plin de provocări fizice şi mentale. „Accidentul mi-a dat timp să mă gândesc la viața mea, să văd ce a fost bun și grozav în viața mea... Cu sănătatea mentală a fost provocator, pentru că nu este ceva ce se vede‟. El a subliniat că este foarte important să comunice cu ceilalţi.

Citește și: George Clooney, convins că avea să moară în accidentul de motocicletă din 2018. Şocul pe care l-a avut în acea zi

Bloom este ambasador UNICEF din anul 2009. În februarie, a mers în Moldova pentru a vorbi cu refugiații din Ucraina, ca reprezentant UNICEF. În anul 2012, actorul a mai vizitat și tineri din Cape Town, Africa de Sud.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg