Obiceiul alimentar ciudat pe care îl are fiica lui Kim Kardashian: „Asta face ea, oameni buni!‟

Într-un episod din serialul de familie „Keeping Up with the Kardashians‟ s-a aflat că North West, fiica cea mare a lui Kim Kardashian, are un obicei alimentar bizar. „Asta face ea, oameni buni!”, a spus vedeta de reality show când a văzut ce mănâncă fiica ei la gustare! 

image

Cei care o cunosc pe Kim Kardashian sunt obișnuiți cu extravaganțele ei, însă nu același lucru se poate spune despre copiii pe care vedeta îi are cu rapperul Kanye West - North West (10 ani), Saint West (7 ani), Chicago West (5 ani) și Psalm West (4 ani). 

Dacă în trecut, vedeta de reality show a dezvăluit că fiii ei primesc scrisori de zilele lor de naștere în locul cadourilor tradiționale, acum s-a aflat că fiica ei cea mare, North West, obișnuiește să mănânce la gustare un aliment ieftin și foarte accesibil. Cu toate acestea, nu oricine ar putea să-l consume așa cum o face North… 

Citește și: Kim Kardashian și-a luat bonă bărbat. Experții ne îndeamnă să facem același lucru la fel! 

Ce obicei bizar are North West? 

Se pare că familia Kardashian a înlocuit mărul din zicala „un măr pe zi ține doctorul departe‟ cu… ceapa. Asta pentru că fiica lui Kim Kardashian tocmai și-a dezvăluit pasiunea pentru acest aliment.

Într-un episod din celebrul serial al familiei sale, North West, în vârstă de 10 ani, a putut fi observată în timp ce mânca, fără teamă, o ceapă crudă la fel ca pe un măr. North se afla alături de mama ei în bucătărie, timp în care a mușcat cu toată îndrăzneala dintr-o ceapă pe care nici măcar nu o curățase de coajă. 

Vezi și: Cât a plătit Kim Kardashian pe un colier pe care l-a purtat Prințesa Diana 

Uimită de gestul pe care fiica ei l-a făcut, Kim a întrebat-o: „Poți să o mănânci așa? Ai de gând să mănânci ceapa ca pe un măr?‟

Ulterior, vedeta s-a întors către camerele de luat vederi și a menționat că lui North îi place să mănânce legume la gustare, așa cum alți oameni consumă fructe: „Asta face ea, oameni buni!‟, a menționat Kim Kardashian.

Consumul de ceapă aduce multe beneficii pentru organism, în special pentru inimă, digestie și imunitate, dar ce părere ai despre obiceiul lui North? Ai putea să consumi ceapă crudă pe post de gustare? 

Sursă foto: Bright Side, Shutterstock  



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg