Obiceiul alimentar ciudat pe care îl are fiica lui Kim Kardashian: „Asta face ea, oameni buni!‟

Într-un episod din serialul de familie „Keeping Up with the Kardashians‟ s-a aflat că North West, fiica cea mare a lui Kim Kardashian, are un obicei alimentar bizar. „Asta face ea, oameni buni!”, a spus vedeta de reality show când a văzut ce mănâncă fiica ei la gustare! 

image

Cei care o cunosc pe Kim Kardashian sunt obișnuiți cu extravaganțele ei, însă nu același lucru se poate spune despre copiii pe care vedeta îi are cu rapperul Kanye West - North West (10 ani), Saint West (7 ani), Chicago West (5 ani) și Psalm West (4 ani). 

Dacă în trecut, vedeta de reality show a dezvăluit că fiii ei primesc scrisori de zilele lor de naștere în locul cadourilor tradiționale, acum s-a aflat că fiica ei cea mare, North West, obișnuiește să mănânce la gustare un aliment ieftin și foarte accesibil. Cu toate acestea, nu oricine ar putea să-l consume așa cum o face North… 

Citește și: Kim Kardashian și-a luat bonă bărbat. Experții ne îndeamnă să facem același lucru la fel! 

Ce obicei bizar are North West? 

Se pare că familia Kardashian a înlocuit mărul din zicala „un măr pe zi ține doctorul departe‟ cu… ceapa. Asta pentru că fiica lui Kim Kardashian tocmai și-a dezvăluit pasiunea pentru acest aliment.

Într-un episod din celebrul serial al familiei sale, North West, în vârstă de 10 ani, a putut fi observată în timp ce mânca, fără teamă, o ceapă crudă la fel ca pe un măr. North se afla alături de mama ei în bucătărie, timp în care a mușcat cu toată îndrăzneala dintr-o ceapă pe care nici măcar nu o curățase de coajă. 

Vezi și: Cât a plătit Kim Kardashian pe un colier pe care l-a purtat Prințesa Diana 

Uimită de gestul pe care fiica ei l-a făcut, Kim a întrebat-o: „Poți să o mănânci așa? Ai de gând să mănânci ceapa ca pe un măr?‟

Ulterior, vedeta s-a întors către camerele de luat vederi și a menționat că lui North îi place să mănânce legume la gustare, așa cum alți oameni consumă fructe: „Asta face ea, oameni buni!‟, a menționat Kim Kardashian.

Consumul de ceapă aduce multe beneficii pentru organism, în special pentru inimă, digestie și imunitate, dar ce părere ai despre obiceiul lui North? Ai putea să consumi ceapă crudă pe post de gustare? 

Sursă foto: Bright Side, Shutterstock  Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg