Linda Evans, din serialul „Dinastia”, a împlinit 80 de ani! „Am suferit mult!”

Îndrăgita actriță a împlinit 80 de ani pe 18 noiembrie 2022 și arată la fel de plină de viață ca acum decenii întregi când ne cucerea cu rolul Krystle Carrington din serialul „Dinastia”.  

image

Starul serialului „Dinastia”, care a fost difuzat între 1981 și 1989 în SUA, a postat o imagine cu ea în ziua cea mare pe pagina ei de Instagram. Vedeta de la Hollywood arată senzațional în sacoul ei alb și cu bijuteriile aurii, care-i pun în valoare tenul și nuanța neschimbată a părului.

„Toate urările voastre, pe care mi le-ați adresat de ziua mea, înseamnă atât de mult pentru mine! Viața este un dar minunat și mulți dintre voi sunteți o parte consistentă din ea!”, a ținut actrița să se adreseze fanilor ei.

De ziua ei, Linda a realizat o ședință foto specială și a stat de vorbă cu jurnalistul de la revista nemțească BUNTE despre ce înseamnă să îmbrătrânești și cum simte ea trecerea anilor.

„Numărul e mare, dar eu percep vârsta pe care o am ca pe o aventură. Sunt încântată să văd ce-mi rezervă viitorul!”, a adăugat Evans.

image

Privind retrospectiv la viața ei, Linda a ținut să prezeze că, dacă s-ar putea întoarce în timp pe vremea când avea 20 de ani, ar face totul diferit. Interviul a fost realizat acasă la ea, în Tacoma, Washington, și, în timpul discuției, a declarat care sunt singurele două lucruri pe care nu le-ar schimba deloc din viața ei.

„Aș face același lucru și mi-aș cumpăra casa mea de aici, din Tacoma, și n-aș înceta niciodată să-mi caut marea dragoste. Dar, în ciuda acestor lucruri, am adorat fiecare moment și mi-au plăcut toate provocările pe care le-am primit. Am suferit mult, dar sunt mândră de asta!”, a completat diva hollywoodiană.

image

Actrița nu mai lucrează acum decât la proiecte speciale: „În 2019, după ce m-am îndrăgostit de un scenariu realizat de Todd Stephens, am acceptat să joc în filmul lui din 2021”, a conchis aceasta.

Foto - Instagram, Dinastia (1981).Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg