Linda Evans, din serialul „Dinastia”, a împlinit 80 de ani! „Am suferit mult!”

Îndrăgita actriță a împlinit 80 de ani pe 18 noiembrie 2022 și arată la fel de plină de viață ca acum decenii întregi când ne cucerea cu rolul Krystle Carrington din serialul „Dinastia”.  

image

Starul serialului „Dinastia”, care a fost difuzat între 1981 și 1989 în SUA, a postat o imagine cu ea în ziua cea mare pe pagina ei de Instagram. Vedeta de la Hollywood arată senzațional în sacoul ei alb și cu bijuteriile aurii, care-i pun în valoare tenul și nuanța neschimbată a părului.

„Toate urările voastre, pe care mi le-ați adresat de ziua mea, înseamnă atât de mult pentru mine! Viața este un dar minunat și mulți dintre voi sunteți o parte consistentă din ea!”, a ținut actrița să se adreseze fanilor ei.

De ziua ei, Linda a realizat o ședință foto specială și a stat de vorbă cu jurnalistul de la revista nemțească BUNTE despre ce înseamnă să îmbrătrânești și cum simte ea trecerea anilor.

„Numărul e mare, dar eu percep vârsta pe care o am ca pe o aventură. Sunt încântată să văd ce-mi rezervă viitorul!”, a adăugat Evans.

image

Privind retrospectiv la viața ei, Linda a ținut să prezeze că, dacă s-ar putea întoarce în timp pe vremea când avea 20 de ani, ar face totul diferit. Interviul a fost realizat acasă la ea, în Tacoma, Washington, și, în timpul discuției, a declarat care sunt singurele două lucruri pe care nu le-ar schimba deloc din viața ei.

„Aș face același lucru și mi-aș cumpăra casa mea de aici, din Tacoma, și n-aș înceta niciodată să-mi caut marea dragoste. Dar, în ciuda acestor lucruri, am adorat fiecare moment și mi-au plăcut toate provocările pe care le-am primit. Am suferit mult, dar sunt mândră de asta!”, a completat diva hollywoodiană.

image

Actrița nu mai lucrează acum decât la proiecte speciale: „În 2019, după ce m-am îndrăgostit de un scenariu realizat de Todd Stephens, am acceptat să joc în filmul lui din 2021”, a conchis aceasta.

Foto - Instagram, Dinastia (1981).



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg