Numele secret pe care Regina Elisabeta îl folosește când se cazează la hotel

La fel ca alte celebrități internaționale și Regina Elisabeta a II-a folosește un nume secret când călătorește în diferite colțuri ale lumii. Care este acesta?

image

Suntem obișnuiți ca vedetele internaționale și persoanele publice să folosească o altă identitate atunci când se cazează la hotel. De exemplu, Tom Hanks folosește pseudonimele „Harry Lauder‟ sau „Johnny Madrid‟, în timp ce Natalie Portman se cazează cu numele „Lauren Brown‟. Daniel Craig utilizează numele „Olwen Williams‟, Jessica Alba se cazează cu denumirea de „Cash Money‟, iar Ice Cube își spune „Darius Stone‟, după un personaj jucat chiar de rapper.

La urma urmei, pseudonimele protejează intimitatea vedetelor și reprezintă și o măsură de siguranță care îi ține departe de paparazzi și de fanii doritori de autografe și poze. La fel ca toate aceste vedete și Regina Elisabeta a II-a are o altă identitate atunci când călătorește. 

Citește și: Motivele pentru care unele staruri și-au schimbat numele. Reginald Kenneth Dwight îți spune ceva? 

Numele secret al Reginei Elisabeta a II-a. Să fie Lilibet?

Când călătorește, Regina Elisabeta a II-a are alături de ea cea mai bună pază, însă pentru un plus de siguranță, ea folosește și un nume secret. Poate te-ai putea gândi că este vorba despre „Lilibet‟, așa cum era cunoscută în copilărie, sau la „Gan-Gan‟, așa cum o numește strănepotul ei, Prințul George, însă Regina Elisabeta nu folosește niciuna dintre aceste denumiri.

Vezi și: Ce mănâncă Regina Elisabeta la 96 de ani și se plăceri „nevinovate” are 

Conform „My London News‟, Regina Elisabeta se cazează la hotel cu numele „Sharon‟, un substitut de la „Sovereign‟, care înseamnă cel care deține puterea sau suveranitatea politică supremă. Potrivit publicației, ea folosește acest nume de fiecare dată când își dorește să își păstreze anonimatul.

În plus, când se află în locații noi, niciodată nu mănâncă la restaurant, ci le cere angajaților săi să îi aducă mâncarea de la restaurantul său favorit în camera de hotel.

Sursă foto: Pinterest Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg