Numele secret pe care Regina Elisabeta îl folosește când se cazează la hotel

La fel ca alte celebrități internaționale și Regina Elisabeta a II-a folosește un nume secret când călătorește în diferite colțuri ale lumii. Care este acesta?

image

Suntem obișnuiți ca vedetele internaționale și persoanele publice să folosească o altă identitate atunci când se cazează la hotel. De exemplu, Tom Hanks folosește pseudonimele „Harry Lauder‟ sau „Johnny Madrid‟, în timp ce Natalie Portman se cazează cu numele „Lauren Brown‟. Daniel Craig utilizează numele „Olwen Williams‟, Jessica Alba se cazează cu denumirea de „Cash Money‟, iar Ice Cube își spune „Darius Stone‟, după un personaj jucat chiar de rapper.

La urma urmei, pseudonimele protejează intimitatea vedetelor și reprezintă și o măsură de siguranță care îi ține departe de paparazzi și de fanii doritori de autografe și poze. La fel ca toate aceste vedete și Regina Elisabeta a II-a are o altă identitate atunci când călătorește. 

Citește și: Motivele pentru care unele staruri și-au schimbat numele. Reginald Kenneth Dwight îți spune ceva? 

Numele secret al Reginei Elisabeta a II-a. Să fie Lilibet?

Când călătorește, Regina Elisabeta a II-a are alături de ea cea mai bună pază, însă pentru un plus de siguranță, ea folosește și un nume secret. Poate te-ai putea gândi că este vorba despre „Lilibet‟, așa cum era cunoscută în copilărie, sau la „Gan-Gan‟, așa cum o numește strănepotul ei, Prințul George, însă Regina Elisabeta nu folosește niciuna dintre aceste denumiri.

Vezi și: Ce mănâncă Regina Elisabeta la 96 de ani și se plăceri „nevinovate” are 

Conform „My London News‟, Regina Elisabeta se cazează la hotel cu numele „Sharon‟, un substitut de la „Sovereign‟, care înseamnă cel care deține puterea sau suveranitatea politică supremă. Potrivit publicației, ea folosește acest nume de fiecare dată când își dorește să își păstreze anonimatul.

În plus, când se află în locații noi, niciodată nu mănâncă la restaurant, ci le cere angajaților săi să îi aducă mâncarea de la restaurantul său favorit în camera de hotel.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg