Obiceiul alimentar al actriţei Gwyneth Paltrow o face să se simtă grozav la 50 de ani

Cunoscuta actriţă Gwyneth Paltrow a împlinit recent 50 de ani. Cea mai mare dorinţă a ei este să-şi păstreze sănătatea, de aceea se concentrează pe reducerea riscului de inflamație.

image

Gwyneth Paltrow arată la fel de tânără ca întotdeauna, mulțumită obiceiurilor ei zilnice. Mai mult, i-a influenţat şi pe alţii să-i urmeze metodele. Brad Pitt a declarat că îşi îngrijeşte pielea la sfaturile lui Paltrow, care i-a rămas o prietenă bună.

Încă din anul 2008, Paltrow a lansat un brand de stil de viață care oferă articole, podcasturi, seriale de televiziune, magazine fizice şi online – toate pentru menţinerea sănătăţii. De-a lungul anilor, i-a ajutat pe mulți să rămână în formă bună. Gwyneth Paltrow pare să intre în etapa celor 50 de ani cu hotărârea de a-şi îngriji corpul cât mai bine.

„Mă simt grozav că împlinesc 50 de ani!”

Recent, Gwyneth a vorbit despre împlinirea vârstei de 50 de ani: „Este important să ai un pic de har în jurul îmbătrânirii corpului tău şi să fii iertător. Poate că pielea sau mușchii mei nu vor mai fi aşa cum erau”, spune ea.

Încearcă să accepte că îmbătrâneşte, dar şi să fie recunoscătoare pentru alegerile de sănătate pe care le-a făcut de-a lungul deceniilor anterioare. „Mă simt grozav că împlinesc 50 de ani! Mă simt foarte norocoasă că am sănătate și putere. Simt că multe dintre deciziile pe care le-am luat la 20, 30, 40 de ani au adus dividende acum”, a mărturisit actriţa.

Citeşte şi: Formează cupluri celebre şi invidiate, dar nu locuiesc împreună

A obsevat că îi face bine dieta paleo

Cum arată și se simte uimitor la 50 de ani, nu este surprinzător că admiratorii ei se întreabă ce obiceiuri o menţin în formă. Unul dintre acestea s-a păstrat în mod constant în ultimul timp şi ajută la reducerea inflamației din corp: alimentaţia sănătoasă, cu alimente de calitate.

„Observ că, eu cu cât îmbătrânesc, cu atât sunt mai atrasă de monitorizarea sănătăţii, de a face analize de sânge și de a colecta date despre nivelurile de inflamație, nivelul zahărului din sânge, somnul, vitaminele. Corpul îşi revine puțin mai lent din cauza exceselor”, a spus ea.

Paltrow a observat pe propria piele că o dietă sănătoasă o ajută să se concentreze mai bine asupra acestor aspecte de sănătate: „Mențin o dietă foarte curată. Anul trecut, am redus consumul de alcool și m-am concentrat pe reducerea inflamației. Ceea ce s-a dovedit a fi cea mai bună dietă pentru mine a fost paleo, aşa că am renunţat la zahăr şi am consumat mai multe legume și proteine de calitate, peşte şi ulei de măsline”.

Vezi şi: Gwyneth Paltrow şi-a întrecut tatăl! Ele sunt vedetele care au câştigat mai multe premii decât părinţii lor

Urmăreşte stilul de viaţă al centenarilor

A ţinut să spună specifice fanilor că dieta ei funcționează pentru ea şi că fiecare ar trebui să caute ceea ce i se potriveşte şi-i face bine. Acest mod de a mânca, mai ales că paleo este destul de strict, nu este pentru toată lumea. Dacă vrei să intre în obiceiurile tale zilnice, discută înainte cu medicul de familie sau cu un nutriţionist.

Unele dintre obiceiurile alimentare ale lui Paltrow se aseamănă cu practicile folosite în acele regiuni ale lumii în care se află cei mai mulţi centenari. Acolo se consumă multe grăsimi sănătoase, fructe și legume, cereale integrale, dar puţină carne și puţin zahăr.

Alături de dieta strictă, Paltrow a împrumutat şi alte obiceiuri din acele regiuni: „Ei și soțul facem mereu exerciții fizice, chiar dacă este doar o plimbare lungă”.

FOTO: ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg