Cadourile pe care le primesc copiii lui Kim Kardashian de zilele lor de naștere. „Sunt puțin dură‟

Kim Kardashian (42 de ani) a spus în cadrul unui podcast cum își răsfață copiii de zilele lor de naștere. Surprinzător, vedeta a declarat că le oferă aceleași cadouri în fiecare an: „Știu că vor aprecia totul, chiar dacă ar putea să creadă că sunt puțin dură cu ei‟, a mărturisit Kim. 

image

În cel mai recent episod al podcastului „On Purpose with Jay Shetty‟, Kim Kardashian, fondatoarea brandului SKIMS, a vorbit despre viața de mamă singură, după despărțirea de tatăl copiilor ei, rapperul Kanye West. Alături de artist, Kim are patru copii - pe North (9 ani), Saint (7 ani), Chicago (5 ani) și Psalm (4 ani).

image

Femeia de afaceri i-a recunoscut gazdei, Jay Shetty, că viața de mamă singură nu este deloc ușoară. Din contră, vedeta a spus că uneori a fost atât de dificil încât a adormit plângând: 

„Vinovăția mamei este probabil cel mai greu lucru, (…). Te simți cel mai prost dacă se întâmplă ceva și nu poți remedia. Copiii tăi se ceartă, orice ar fi. Te închizi în cameră, departe de un copil care are o criză de furie, când nu asta ar trebui să faci. Ar trebui să mergi și să îi faci față, dar uneori este atât de copleșitor‟, a povestit Kim.  

Citește și: Copiii lui Kim Kardashian au o jumătate de duzină de bone. Cu cât sunt plătite? 

Ce cadou primește fiecare dintre copiii ei

Tot în cadul podcastului, Kim Kardashian a spus și cum își răsfață copiii, în fiecare an, de zilele lor de naștere. Deși putem crede că femeia de afaceri le oferă acestora cadouri scumpe, având în vedere averea vedetei de 1. 2 miliarde de dolari, cei patru copii ai lui Kim Kardashian primesc cadouri gratuite. Mai exact, Kim le scrie scrisori de patru sau cinci pagini, unde descrie reperele semnificative ale anului:

„Este atât de distractiv de citit, din primul an și până acum. În fiecare an le scriu fiecăruia o scrisoare de aproximativ patru sau cinci pagini de ziua lor de naștere, despre cum a fost anul, cine sunt prietenii lor, cuvintele stupide pe care le spun, mâncărurile lor preferate, toate prostiile pe care le fac și o mică recapitulare a anului‟, a povestit vedeta, care a recunoscut că strategia poate să pară în ochii copiilor „puțin dură‟: „Știu că vor aprecia totul, chiar dacă ar putea să creadă că sunt puțin dură cu ei‟. 

Kim Kardashian a menționat că scrisorile reprezintă o tradiție a familiei, deoarece și mama ei, Kris Jenner, obișnuia să îi ofere astfel de cadouri în copilărie. 

Sursă foto: Pinterest Recente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg