Regina Elisabeta bea șampanie înainte de culcare. Ce obiceiuri mai avea suverana?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost cel mai longeviv monarh britanic, iar pe parcursul celor 70 de ani de domnie, viața i-a fost marcată de multe secrete. Pe unele dintre ele ți le dezvăluim chiar astăzi! 

image

Pentru că rar oferea interviuri, puține lucruri din viața reginei Elisabeta a II-a au fost dezvăluite. Se știa despre ea că iubea câinii rasa Corgi, că avea o înclinație pentru pălării și că era preocupată să aibă un stil de viață sănătos, însă domnia i-a fost marcată de mult mai multe mistere. 

Citește și: FOTO De ce poartă femeile din familiile regale pălării? Ce spune eticheta regală 

Ce nu știai despre Regina Elisabeta a II-a 

Regina s-a născut pe data de 21 aprilie 1926, însă întotdeauna și-a serbat ziua de naștere la parada anuală „Trooping the Color‟, o sărbătoare tradițională, care datează din anul 1748. Interesant este că ea a vizitat peste 100 de țări, fără să aibă pașaport. Regina Elisabeta a II-a se putea bucura de un astfel de privilegiu, datorită statutului său special.

Pașaportul britanic se eliberează în numele Majestății Sale, așa că nu este necesar ca Regina să dețină unul‟, se arăta pe site-ul familiei regale, înainte de moartea ei, adăugând că toți ceilalți membri ai familiei regale, inclusiv Prințul de Wales, aveau pașapoarte. 

Un pahar de șampanie în fiecare seară 

image

Regina Elisabeta a II-a avea ritualuri speciale. De pildă, ea obișnuia să consume înainte de prânz un pahar de gin și după masă un pahar de vin, urmat de un pahar de șampanie, pe care îl servea înainte de culcare. Cel puțin asta a dezvăluit verișoara reginei, Margaret Rhodes, despre regretatul monarh regal. 

Citește și: Obiceiurile Familiei Regale Britanice. Ce îi place Prințesei Charlotte să mănânce cel mai mult 

A fost fanul unei echipe de fotbal 

Ea știa și cum să se distreze și avea activități sportive preferate. Regina se uita la meciurile de fotbal, iar echipa ei favorită era nimeni alta decât „Arsenal F.C‟, un club de fotbal profesionist din nordul Londrei.

Fostul mijlocaș al clubului, „Cesc‟ Fàbregas Soler, a susținut că Majestatea Sa i-a spus că este „un fan‟ al echipei, în timpul unei întâlniri avute la Palatul Buckingham, în anul 2007. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - london.picturebook



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg