Paris Hilton, relație „nepotrivită‟ cu un profesor pe vremea când era elevă. „Fetele erau geloase‟

La vârsta de 42 de ani, moștenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton, și-a făcut curaj și a povestit despre o relație „nepotrivită‟ pe care a avut-o cu un profesor pe vremea când era elevă în clasa a 8-a. 

image

În noua ei carte de memorii, „Paris: The Memoir‟, moștenitoarea imperiului Hilton reflectă asupra trecutului și își povestește amintirile din perioada adolescenței. Paris Hilton vorbește inclusiv despre o relație „nepotrivită‟ pe care a avut-o cu un profesor, pe vremea când era elevă în clasa a opta, la școala catolică. 

Citește și: După un avort și un viol, Paris Hilton e mămică fericită! Noi imagini cu fiul ei 

Vedeta în vârstă de 42 de ani susține în cartea sa că i-a fost „jenă‟ să discute despre acest subiect până acum și dezvăluie că i-au trebuit mulți ani ca să își privească profesorul ca pe un agresor, scrie „People‟. 

„Fetele erau geloase‟

În cartea „Paris: The Memoir‟, vedeta povestește că mai multe fete din școala catolică au fost îndrăgostite de acel profesor. „Toată lumea l-a iubit, inclusiv călugărițele‟, a scris ea.

De altfel, Paris dezvăluie că profesorul i-ar fi mărturisit că este îndrăgostit de ea și, „în secret‟, i-a cerut numărul de telefon: „M-a flatat și tachinat și a spus că toate fetele vorbeau despre mine pentru că erau geloase‟, a scris Paris. „Mă suna aproape în fiecare seară și vorbeam ore întregi despre cât de matură, frumoasă, inteligentă, senzuală, neînțeleasă și specială eram‟, a continuat vedeta. 

Întâlnire „în secret‟

Într-o seară, profesorul a întrebat-o pe adolescenta Paris dacă părinții ei sunt acasă, apoi i-a cerut să se întâlnească cu ea: „Am văzut un SUV de ultimă oră în partea de sus a aleii‟, povestește miliardara. „M-am urcat pe scaunul pasagerului. Profesorul m-a tras în brațe și m-a sărutat și părea să evolueze în ceva mai mult‟. În acel moment, părinții lui Paris au ajuns acasă și i-au surprins pe cei doi. 

Citește și: Probleme în paradis! Mama lui Paris Hilton, furioasă pe ginerele său. L-a poreclit „caracatiță‟

Paris susține că profesorul a dat vina pe ea pentru cele întâmplate, iar după ce s-a încheiat anul școlar, părinții au trimis-o să locuiască cu bunica ei în California. „Nu mi-am permis niciodată să vorbesc sau măcar să mă gândesc la ce era cu adevărat sau de ce am ales să îl sărut pe pedofilul acela. Mi-au trebuit ani de zile să rostesc, cu adevărat, cuvântul pedofil‟, a mărturisit Paris Hilton.  

Sursă foto: Instagram - @parishilton  Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg