Paris Hilton, relație „nepotrivită‟ cu un profesor pe vremea când era elevă. „Fetele erau geloase‟

La vârsta de 42 de ani, moștenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton, și-a făcut curaj și a povestit despre o relație „nepotrivită‟ pe care a avut-o cu un profesor pe vremea când era elevă în clasa a 8-a. 

image

În noua ei carte de memorii, „Paris: The Memoir‟, moștenitoarea imperiului Hilton reflectă asupra trecutului și își povestește amintirile din perioada adolescenței. Paris Hilton vorbește inclusiv despre o relație „nepotrivită‟ pe care a avut-o cu un profesor, pe vremea când era elevă în clasa a opta, la școala catolică. 

Citește și: După un avort și un viol, Paris Hilton e mămică fericită! Noi imagini cu fiul ei 

Vedeta în vârstă de 42 de ani susține în cartea sa că i-a fost „jenă‟ să discute despre acest subiect până acum și dezvăluie că i-au trebuit mulți ani ca să își privească profesorul ca pe un agresor, scrie „People‟. 

„Fetele erau geloase‟

În cartea „Paris: The Memoir‟, vedeta povestește că mai multe fete din școala catolică au fost îndrăgostite de acel profesor. „Toată lumea l-a iubit, inclusiv călugărițele‟, a scris ea.

De altfel, Paris dezvăluie că profesorul i-ar fi mărturisit că este îndrăgostit de ea și, „în secret‟, i-a cerut numărul de telefon: „M-a flatat și tachinat și a spus că toate fetele vorbeau despre mine pentru că erau geloase‟, a scris Paris. „Mă suna aproape în fiecare seară și vorbeam ore întregi despre cât de matură, frumoasă, inteligentă, senzuală, neînțeleasă și specială eram‟, a continuat vedeta. 

Întâlnire „în secret‟

Într-o seară, profesorul a întrebat-o pe adolescenta Paris dacă părinții ei sunt acasă, apoi i-a cerut să se întâlnească cu ea: „Am văzut un SUV de ultimă oră în partea de sus a aleii‟, povestește miliardara. „M-am urcat pe scaunul pasagerului. Profesorul m-a tras în brațe și m-a sărutat și părea să evolueze în ceva mai mult‟. În acel moment, părinții lui Paris au ajuns acasă și i-au surprins pe cei doi. 

Citește și: Probleme în paradis! Mama lui Paris Hilton, furioasă pe ginerele său. L-a poreclit „caracatiță‟

Paris susține că profesorul a dat vina pe ea pentru cele întâmplate, iar după ce s-a încheiat anul școlar, părinții au trimis-o să locuiască cu bunica ei în California. „Nu mi-am permis niciodată să vorbesc sau măcar să mă gândesc la ce era cu adevărat sau de ce am ales să îl sărut pe pedofilul acela. Mi-au trebuit ani de zile să rostesc, cu adevărat, cuvântul pedofil‟, a mărturisit Paris Hilton.  

Sursă foto: Instagram - @parishilton  



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg