Prinţul William a revenit la aspectul cu barbă. Ce impresie a făcut asupra fanilor?

Ne-a obişnuit până acum cu un aspect foarte îngrijit, lipsit de barbă, dar, recent, Prințul William a revenit la un look cu barbă, ceea ce i-a bucurat pe cei atenţi la detaliile din vieţile membrilor Familiei Regale Britanice.

image

Prinţul William şi-a surprins admiratorii după ce s-a întors la muncă dintr-o vacanță petrecută alături de soția sa, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor, Prințul George (11 ani), Prințesa Charlotte (9 ani) și Prințul Louis (6 ani).

Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost la Londra în data de 5 septembrie, potrivit Nypost, pentru a vizita expoziția „Homelessness: Reframed” din cadrul Galeriei Saatchi, creată în campania sa Homewards, lansată în 2023 cu scopul de a susţine persoanele lipsite de adăpost.

Schimbarea lui a fost apreciată de admiratori

În timp ce era în oraș, Prinţul William și-a arătat noul look, iar cei care au observant fotografiile sale pe rețelele sociale i-au apreciat schimbarea de stil. Iată câteva dintre comentariile postate de aceştia: „Doamne, barba prințului William a revenit!” a scris un fan pe X, fostul Twitter, adăugând un emoji cu o inimă.

Vezi și: Ce s-ar întâmpla dacă Prințul William ar abdica după moartea Regelui Charles

„Pariez că a făcut schimbarea pentru că prințesa Catherine îl iubește cu barbă. Îl face pe Prințul William să pară mai matur, mai aproape de imaginea unui rege!”, a spus un alt observator al membrilor Familiei Regale Britanice, în timp ce un altul a remarcat: „Ei bine, se pare că i se potrivește. Uneori, îşi poate lăsa barbă, dar cred că arăta mai bine fără ea.”

Te-ar mai putea interesa: Câte și ce limbi străine știe să vorbească Prințul William, fiul Regelui Charles al III-lea

Aceasta a fost pentru a doua oară în ultimele săptămâni când Prințul William a purtat barbă, renunţând la aspectul obișnuit, bărbierit.

Aspectul mai puţin îngrijit, susţinut de fani

Încă din luna august, când el și Kate au felicitat echipa Marii Britanii pentru performanțele lor de la Jocurile Olimpice de la Paris, Prinţul William a avut o apariţie cu barbă, într-un videoclip. De altfel, Familia Regală nu a participat la Jocurile Olimpice, deoarece Kate încă se recuperează după lupta cu cancerul, dar au găsit energia necesară pentru a spune câteva cuvinte de susţinere pentru echipă:

„Dintre toți cei care ne uităm de acasă la voi, transmitem felicitări echipei Marii Britanii!”, a spus Kate (42 de ani), în clipul lor postat pe conturile X și Instagram ale cuplului. Prinţul a ţinut să adauge atunci: „Bravo pentru tot ce aţi realizat! Ne inspirați pe toți”. Cu acea ocazie, un admirator al cuplului regal le-a lăsat un mesaj: „Te rog, William păstrează barba! Te vrem așa după sărbători!”. 

FOTO: Getty Images



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg