Privilegiul pe care Prințul William și Kate Middleton îl au față de alte regalități

Recent, Prințul William și Prințesa de Wales au împlinit 13 ani de căsătorie. Cu această ocazie, ne îndreptăm atenția spre avantajul pe care cei doi au reușit să-l obțină în timpul căsniciei lor. Este vorba despre un pivilegiu culinar!

image

Poate că Prințul William și soția lui, Prințesă de Wales, au multe responsabilități, însă, spre deosebire de ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice, precum verișoara lui William, Prințesa Eugenie, și Jack Brooksbank, soțul acesteia, cei doi se bucură de un avantaj important!  

Citește și: Promisiunea importantă pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middelton înainte de căsătorie

Cum sunt avantajați Prințul William și Kate Middleton?  

Se știe că atât Prințesa de Wales, Kate Middleton, cât și Prințul William sunt adepții preparatelor sănătoase și echilibrate, inspirate din bucătăria în stil mediteranean. De-a lungul timpului, ei au participat la evenimente culinare și demonstrații de gătit, unde au arătat că știu să pregătească mâncare sănătoasă. Însă, chiar și așa, au recunoscut că, există momente când cedează în fața tentațiilor culinare, bogate în calorii, cum sunt cele din bucătăria indiană și chinezească! 

Mai mult decât atât, față de alți membrii ai Familiei Regale Britanice, care își ridică mâncarea de la porțile Palatului, William și Kate au și un avantaj. Lor li se aduc preparatele culinare direct la ușă. Trebuie doar să își sune bucătarul! 

Citește și: Obiceiuri alimentare în Familia Regală - Prințesa Diana iubea ardeii umpluți, iar Harry consuma fast-food 

S-a spus că statutul lor regal îi împiedică să se bucure de un astfel de răsfăț, dar, potrivit revistei „OK!‟, perechea a spus într-un interviu, acordat înainte ca Prințesa de Wales să fie diagnosticată cu cancer, pentru „BBC Radio 1‟ că li se permite, „în mod absolut‟, să-și comande mâncare prin telefon.

În timpul interviului, Kate Middleton a dezvăluit că felul ei preferat de mâncare este curry, în timp ce Prințul William a mărturisit că nu-i plac condimentele din acest preparat, însă preferă Puiul Marsala, un fel de mâncare cu piept de pui, ciuperci, unt, vin alb și smântână. De altfel, se știe că în copilărie, Prințesa Diana îi răsfăța atât de William, cât și pe Harry, cu preparate de tip fast-food. La rândul său, Prințesa prefera vinetele umplute și ardeii grași umpluți, în timp ce Prințul Philip punea accent pe mâncarea organică. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg