Răsfățata familiei? La doar 10 ani, fiica lui Kourtney Kardashian și-a publicat rutina de machiaj

La doar 10 ani, fiica lui Kourtney Kardashian, Penelope Scotland, se află în centrul atenției, după ce a postat pe contul său de Tik Tok un videoclip unde își prezintă rutina de machiaj. Ce au comentat urmăritorii săi? 

image

În vârstă de 43 de ani, Kourtney Kardashian este mamă a trei copii - Mason Dash (13 ani), Penelope Scotland (10 ani) și Reign Aston (8 ani) și, în ciuda faptului că este devreme pentru a se decide ce profesie își doresc aceștia să urmeze, putem spune că Penelope este deja influencer pe Tik Tok. La doar 10 ani, fiica lui Kourtney Kardashian are peste 5 milioane de urmăritori și peste 100 de milioane de aprecieri. Ce să mai, o adevărată performanță! 

Citește și: „Medicul mi-a spus să beau sperma soțului”. Kourtney Kardashian, disperată să rămână gravidă 

Penelope a atras atenția cu acest videoclip 

Pe Tik Tok, Penelope postează diferite videoclipuri cu ea unde arată cum gătește, cum se pregătește să plece la școală sau cum face cumpărături. Mai nou, tânăra a atras atenția cu un filmuleț în care prezintă cum își face rutina de machiaj. În videoclip, Penelope poartă o bentiță roz pe cap și își aplică pe față o cremă, fond de ten, ser, corector și pudră de obraz. Tânăra își completează machiajul prin folosirea unui fard de pleoape și a unui rimel și termină aspectul îndrăzneț cu un luciu de buze. „Machiază-te împreună cu mine!‟, a scris Penelope în dreptul videoclipului.

Criticată, dar și admirată 

În urma filmulețului postat pe Tik Tok, reacțiile urmăritorilor nu au încetat să apară. Unii au criticat-o pe tânără, alții au lăudat-o: „Am un copil de 10 ani. Dar trebuie să se bucure de anii de inocență înainte să învețe cum să devină adult‟, a scris un fan. „Nu pot să cred că are 10 ani și oamenii susțin asta‟, a adăugat un alt urmăritor, în timp ce un fan și-a arătat sprijinul: „Nu cred că este nimic în neregulă ca un copil mic să folosească machiaj‟, a răspuns el. 

Cum a reacționat Kourtney Kardashian

Contactată de publicația „Mirror‟, Kourtney Kardashian nu a oferit niciun comentariu cu privire la filmulețul recent postat de către fiica ei. Cu toate acestea, în ultimul videoclip de pe contul său de Tik Tok, vedeta apare în imagini în timp ce se machiază, alături de fiica ei, semn că nu are nimic împotrivă cu aparițiile din social media ale tinerei.

Sursă foto: Pinterest, Sursă video: Tik Tok - @pandkourt 



Recente

Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg