Rita Ora: „Aproape că am rămas fără păr‟. Ce i s-a întâmplat artistei?

Rita Ora (31 de ani) nu a fost lipsită de probleme estetice serioase! Cântăreața de origine kosovară a povestit într-un interviu că s-a confruntat cu pierderi „devastatoare‟ ale părului. Care a fost cauza?

image

Întotdeauna atente la aspectul lor fizic, vedetele sunt un etalon de frumusețe, iar Rita Ora este un exemplu în acest sens. De când și-a lansat albumul de debut în anul 2012, cântăreața a fost lăudată pentru aspectul său sexy și provocator, fiind asemănată de mulți cu Rihanna. Cu toate acestea, Rita Ora s-a confruntat și cu probleme serioase în ceea ce privește aspectul său fizic, și anume - cu căderi ale părului! 

Citește și: Rita Ora, „nesatisfăcută” de foștii ei iubiți. Ea l-a cerut de bărbat pe soțul ei! 

Ce a pățit Rita Ora? 

Cântăreața a dezvăluit de curând că se mândrește cu pletele sale, însă a existat un moment în cariera ei când îi cădea părul foarte mult din cauza schimbărilor făcute în mod intens: „Fiind în ochii publicului, am simțit ce înseamnă să ai o zi proastă din cauza părului. Este o nebunie să mă gândesc că nu am avut mereu o relație sănătoasă cu părul meu. Îmi doream mereu să îi schimb aspectul. Adoptam un alt look, mă vopseam, treceam la o altă culoare sau la o altă tunsoare, până când părul arăta foarte rău și mi-am dat seama că trebuie să acord prioritate sănătății. Aproape că am rămas fără păr‟, a spus ea, potrivit „Mirror‟.

De-a lungul anilor, Rita Ora a avut părul lung până la nivelul taliei, dar a fost și tunsă bob. Am văzut-o purtând extensii, dar și vopsită într-o gamă largă de nuanțe. Acum, ea a dezvăluit că îi place cel mai mult tunsoarea scurtă: „Este groazv și simt că părul meu natural îmi oferă încredere. Cânt părul meu este sănătos, eu mă simt sexy și încrezătoare. Pot să ies afară fără machiaj și să simt că pot să cuceresc pe oricine și orice‟ a spus ea.

Vezi și: Cel mai popular remediu pentru căderea părului promite să dea rezultate în 14 zile. Cum să-l folosești? 

De altfel, cântăreața a lansat recent o linie de produse pentru păr fără sulfați și parabeni, care încurajează creșterea și sănătatea părului. 

Sursă foto: Instagram - @ritaora 



Recente

Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg