S-a încheiat totul între ei? Jennifer Lopez și-a petrecut aniversarea nunții fără Ben Affleck

Tocmai ce s-a încheiat cea de-a doua aniversare a mariajului dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck și relația lor e mai proastă ca niciodată. Divorțul e iminent?

ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg

JLo pare că se simte mai bine singură sau cu prietenii decât cu soțul ei. Marți, pe 16 iulie, vedeta mergea cu mașina prin Hamptons, iar Ben nu era nicăieri prin preajmă. Cei doi soți împlineau atunci doi ani de când și-au jurat dragoste pe viață, la altar. Nu trebuiau să sărbătoarească?

În dreapta șoferului, adică a managerului ei de cursă lungă Benny Medina, „Jenny from the Block” se simțea minunat într-un Mercedes-Benz decapotabil vintage și parcă nici prin gând nu-i trecea că mai are un soț, care nu era nicăieri prin preajma ei.

În timp ce vedeta de 54 de ani era în vacanță cu managerul și prietenul ei de-o viață, Affleck a rămas în Los Angeles și muncea de zor. Nu cariera lui e problema în căsnicia celor două staruri hollywoodiene, ci poate cariera ei, dorința ei arzătoare de-a fi omniprezentă în showbizul american, în timp ce actorul e mai relaxat când vine vorba despre promovarea sa. Oricum ar fi, cei doi ar fi trebuit să-și petreacă măcar seara aniversară împreună. Însă n-a fost așa.

Jennifer și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas pe 16 iulie 2022, după care au avut o ceremonie fastuoasă în Georgia, alături de familiile lor și prieteni. Cântăreața și actrița de origine portoricană și-a petrecut ultimele săptămâni în New York și n-a mai fost zărită alături de soțul ei de mai bine de-o lună.

Cu toate că soții Affleck nu se mai întâlnesc de ceva vreme, Jen a fost fotografiată cu fiica lui Ben, Violet, în Southampton, în weekendul trecut. În tot acest timp, actorul câștigător al unui Oscar s-a mutat din căminul conjugal, locuiește singur și, mai mult de-atât, se întâlnește suspect de mult cu fosta soție.

În timp ce divorțul le bate la ușă, Lopez și Affleck și-au scos la vânzare casa pe care și-o cumpăraseră împreună, vila lor de 68 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez și noua ei casă jpg

Să recapitulăm – Jen și Ben nu-și mai petrec timpul împreună, el s-a mutat de-acasă și stă mai mult cu fosta soție decât cu actuala, iar biata JLo a slăbit simțitor, n-a mai rămas nimic din formele ei voluptoase. În plus, fiecare dintre ei ba își scoate verigheta de pe inelar, ba și-o pune la loc.

După ce soții Affleck au fost surprinși de numeroase ori certându-se pe stradă, în văzul lumii, sau chiar și la evenimente, pe covorul roșu, nimeni n-ar mai fi surprins dacă ar afla despre divorțul lor. Page Six susține că mariajul celor două vedete s-a încheiat încă din luna martie. Și acum e doar o chestiune de timp ca unul dintre ei să depună și actele de divorț.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG
shutterstock 2116255859 jpg
WhatsApp Image 2024 08 29 at 14 58 03 jpeg