Ce probleme a avut Salma Hayek în sarcină. O experiență „înfricoșătoare‟

Salma Hayek (55 de ani) și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în timpul sarcinii cu fiica sa, Valentina Paloma Pinault, astăzi în vârstă de 14 ani. 

image

Încă de la 22 de ani, Salma Hayek a cunoscut succesul, odată cu aparițiile în telenovelele de succes. Ea și-a început cariera în Mexic, în telenovela „Teresa‟, jucând apoi în filmul „El Callejón de los Milagros‟, rol pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel. Datorită talentului său, Salma s-a remarcat și în industria de film de la Hollywood. Ea a fost cooptată să joace în filme importante, precum: „Frida‟, „Traffic‟, „Desperado‟ și „Fools Rush In‟. 

image

(Salma Hayek în timpul sarcinii)

După 20 de ani de succes profesional, viața actriței urma să se schimbe profund. Pe când avea 41 de ani, Salma Hayek a născut-o pe Valentina, singurul său copil, pe care și l-a dorit enorm. „Am avut acea durere. Întotdeauna mi-am dorit să am mulți copii și nu am putut. Corpul meu, ca un miracol, a avut unul‟, declara ea, pentru „Red Online‟. Fiind o sarcină târzie, aceasta a adus în viața actriței complicații medicale. 

Diagnosticul primit

În perioada sarcinii, Salma Hayek a acumulat aproximativ 50 de kilograme în plus. Din cauza acestor kilograme, a fost diagnosticată cu diabet gestațional, o experiență pe care o descrie „înfricoșătoare‟ și „umilitoare‟. „Nu știi dacă bebelușul tău va fi sănătos. Ești complet scăpat de sub control‟, declara actrița, pentru „Glamour‟, în anul 2008. 

Potrivit „Healthline‟, această complicație apare la femeile care au în timpul sarcinii un nivel ridicat de zahăr în sânge. De asemenea, dacă nu este identificată și tratată corespunzător, cresc șansele ca bebelușul să dezvolte diabet.

Nu știam dacă mă simțeam rău pentru că eram însărcinată sau dacă ceva nu era în regulă cu mine. Am avut greață timp de nouă luni, ceea ce poate fi unul dintre simptome‟, a declarat ea. 

Conform „Bestlifeonline‟, unele femei diagnosticate cu diabet gestațional nu prezintă niciun simptom, însă altele se pot confrunta cu: poftă de mâncare excesivă, sete excesivă, urinare frecventă, oboseală sau gură uscată.

De asemenea, vărsăturile și grețurile sunt printre cele mai frecvente simptome care apar la femeile ce prezintă semne de diabet gestațional. 

Citește și: Factorii care contribuie la apariţia diabetului în sarcină

Recuperarea 

Actrița a reușit să piardă treptat kilogramele acumulate în timpul sarcinii. „Am săbit mult și sunt foarte mândră pentru că a fost o muncă foarte grea să studiez ce pot să mânănc sănătos‟, a spus Salma. Astăzi, ea se menține în formă cu ajutorul sportului - face yoga, dans, înot, antrenamente cu greutăți și plimbări regulate în parc. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg