Şampania, bună pentru păr şi ten

1 79590 original jpg jpeg

Şampania este băutura care nu lipseşte de la evenimentele importante. Dar ceea ce multe femei nu ştiu este că şampania este minunată pentru păr şi piele. Există mai multe tratamente de înfrumuseţare pe bază de şampanie, care sunt simple şi uşor de preparat iar azi îţi vom da câteva exemple.

Băutura preferată a oamenilor din întreaga lume este bogată în antioxidanţi, vitamine şi proprietăţi antioxidante, care-i redau părului şi pielii strălucirea.

Iată la ce poţi folosi şampania în rutina de înfrumuseţare:

Mască exfoliantă

Şampania conţine bule de dioxid de carbon în ea, iar aceste bule au rolul de a exfolia tegumentul. Tot ce trebuie să faci este să te speli pe faţă cu şampanie. Este recomandată persoanelor care au tenul uscat.

Loţiune tonică

Nu foarte multe femei ştiu că şampania poate fi folosită ca loţiune tonică, plus că detoxifică pielea. Iar proprietăţile antibacteriene pe care le deţine previn infecţiile, care pot fi provocate de factorii interni şi externi.

Decolorarea pielii

Şampania este sursă importantă de acid tartricm, compus care ajută la restabilirea pigmentului pielii. spală-te pe faţă cu şampanie, apoi clăteşte cu apă călduţă.

Pentru păr mătăsos şi strălucitor

Şampania poate reda strălucirea şi volumul podoabei capilare, lăsându-l mătăsos. Modul de utilizare a şampaniei este unul simplu: amestecă o cană de apă caldă cu un pahar de şampanie. Clăteşte părul cu soluţia obţinută, apoi las-o să acţioneze 25 de minute. Şamponează şi clăteşte părul aşa cum o faci de obicei. Vei observa diferenţele după ce repeţi tratamentul de două ori.

Credit foto:Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg