Simona Gherghe, la un pas să clacheze, după ce a fost sunată de educatoarea fiicei sale: “Mi-au spus să fiu tare!”

1 simona gherghe fiica jpg jpeg

Simona Gherghe, “mama de doi”, aşa cum obişnuieşte să îşi spună pe reţelele de socializare, acolo unde îşi ţine la curent fanii cu activităţile sale profesionale şi de familie, a trecut prin momente dificile, în cea de-a doua zi de grădiniţă a fiicei sale, Ana Georgia.

Pentru că a fetiţa cea mare a Simonei a început grădiniţa, vedeta a stat cu sufletul la gură aşteptând să vadă cum decurg lucrurile în noua ipostază. Dacă prima zi a fost perfectă, fără plânsete şi alte probleme, cea de-a doua a fost complet diferită.

Citeşte şi: Andreea Raicu a recunoscut că iubeşte din nou: „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani!”

Simona Gherghe a povestit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat când a sunat-o educatoarea.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniţă, l-am lăsat pe Vlad acasă, şi sunt în faţa grădiniţei, pentru că avem următoarea situaţie: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reuşit acum să o liniştească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video şi i-am spus că o să vină mama să o ia, a reuşit să se liniştească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aştept şi o să fie ok. Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că aşa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 şi jumătate”, a spus Simona Gherghe, pe reţelele de socializare.

În prima zi, lucrurile ai decurs foarte bine pentru Simona şi fiica sa. 

“Draga mea Ana, in prima zi de gradi... Am lasat-o jucandu-se, sunt cu telefonul in mana, sper sa fie bine. E clar cine are emotii, nu?”, a fost primul mesaj postat de vedetă, în ziua în care noul an şcolar a început.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu şi cei doi au împreună doi copii, pe Ana Georgia şi pe mezinul familiei, Vlad Ioan. Vedeta a decis să ia o pauză de televiziune şi în locul său, la "Acces Direct", emisiunea pe care o modera la Antena 1, este acum Mirela Vaida. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg