Starea Andreei Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul naşterii

1 85274 original jpg jpeg

Andreea Bălan a devenit luni seară mamă pentru a doua oară, însă naşterea a fost una cu probleme pentru cântăreaţa. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, care i-ar fi putut fi fatal dacă medicii nu interveneau la timp. 

Înainte de a intra în sala de operaţii, Andreea Bălan a postat o fotografie pe Facebook de pe patul de spital, alături de soţul ei, şi un mesaj în care dezvăluie că este emoţionată, dar nerăbdătoare să-şi strângă fetiţa în braţe.

Deşi nu s-a confruntat cu probleme în timpul sarcinii, naşterea a fost una extrem de dificilă.Cântăreaţa a suferit un stop cardiac în timpul operaţiei de cezariană, dar situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală. 

Soţul cântăreţei, George Burcea, a fost cel care a făcut anunţul despre starea cântăreţei. 

"In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei", este mesajul postat de George pe Facebook

image

Atât Andreea Bălan, cât şi fetiţa, sunt în stare bună, însă artista va mai rămâne o perioadă sub supravegherea medicilor. 

La scurt timp, reprezentanţii spitalului unde este internată cântăreaţa a oferit detalii despre starea ei de sănătate. 

"Starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica. Pacienta Andreea Balan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare. Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri", au precizat medicii. 

Andreea Bălan şi George Burcea mai au o fetiţă pe nume Ella Maya, în vârstă de doi ani.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg