„Descălțarea!” Ce alte reguli impune Kim Kardashian în avionul ei de 150 de milioane

Există un set de reguli stricte pe care cei care urcă la bordul aeronavei Kim Air trebuie să le respecte, iar familia vedetei de reality show nu face nici ea excepție.

image

Faimoasa brunetă i-a pus în vedere surorii ei mai mici, lui Kendall Jenner, ce nu poate face atunci când zboară cu avionul ei privat de 150 de milioane de dolari. Cele două vedete își făcuseră planuri să meargă împreună la prezentarea de modă Prada, de la Milano, iar întreaga lor discuție despre pregătirile pentru Fashion Week au apărut într-un episod din noul lor reality show difuzat de Hulu, „The Kardashians”.

Kim i-a spus lui Kendall că ea vrea să-și păstreze noul ei avion G650ER în stare perfectă, iar acest lucru presupune că cei care călătoresc cu avionul ei privat să respecte niște reguli de „bun simț”.

Când modelul de 26 de ani i-a spus surorii ei mai mari, pe FaceTime, că „o să mă bronzez puțin artificial înainte de zbor”, Kim a explodat: „Să te bronzezi înainte de-a urca la bordul avionului meu??”.

„Stau cu soluția pe mine vreo trei ore, după care fac duș și iese aproape toată”, a explicat Jenner. „Mi-ai văzut scaunele mele din cașmir? Nu poți să-mi mânjești scaunele mele din cașmir cu bronzul tău artificial!”, a ținut să-i mai spună o dată Kardashian. „Să-mi zici dacă-ți plac gustările mele, da? Pentru că am vafe și am și frigider, deci pot pune acolo ce vreau. Mă răsfăț complet!”, s-a lăudat apoi Kim.

N-a fost pentru prima dată când Kim a ținut să le impună niște reguli stricte celor care o însoțesc în deplasările ei cu avionul privat. Într-un episod din iunie, cea mai faimoasă membră a familiei Kardashian le-a spus celor de lângă ea „Descălțarea!”, pentru simplul motiv că nu e voie cu încălțări în avion. Dacă doresc, cei care o însoțesc pot purta „papuci Skims făcuți special”, însă nu și pantofii lor de stradă.  

image

„Nu respira! Nu atinge nimic!”, a continuat vedeta să-i avertizeze pe cei care care urcau în avionul ei, dar pe un ton glumeț de data asta. Totuși, Kim s-a mai relaxat în momentul în care i-a permis fiicei sale celei mari, lui North, să-și aducă prietenii în avion, ca fetița să-și serbeze ziua de naștere la înălțime.

Kardashian și-a cumpărat același model de avion ca miliardarul Jeff Bezos, iar vedeta a făcut achiziția în 2021, însă abia recent a fost gata avionul de decolare. Un an întreg a trebuit aranjat după gustul focoasei brunete.

Pentru a-l aduce la forma și aspectul pe care-l are azi avionul de 150 de milioane de dolari, Kim a lucrat cu designerii Tommy Clements și Waldo Fernandez și acum încearcă din răsputeri să-l mențină ca nou.

Creatoarea brandului KKW Beauty nu e singura din familie care are avion privat. Kylie Jenner își cumpărase înaintea ei un avion de 70 de milioane de dolari, în 2020, și a fost criticată că a avut un zbor de numai 17 minute în acest an, fiind catalogată drept „ciminala climei” pe rețelele sociale.

Foto - Instagram Kim Kardashian



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg