Tania Budi are iubit. Vedeta face naveta la el, în Franţa

Tania Budi are iubit Vedeta face naveta la el, în Franţa jpeg

Fosta iubita a lui Cătălin Botezatu a renunţat la viaţa de burlăciţă. Vedeta în vârsta de 51 de ani are iubit nou, în Franţa. Pentru el, Tania Budi face naveta.

Fosta iubita a lui Cătălin Botezatu a renunţat la viaţa de burlăciţă. În ultimii ani, Tania Budi ne obişnuise să o vedem fie singură, fie cu căţelul ei, fie cu fratele din Constanţa cu care deţine un club de fiţe în Mamaia.

Tania Budi are iubit în 2019

În ultimii ani şi-a ţinut viaţa privată departe de ochii presei sau ai curioşilor. Dar uite că, în 2019, Tania Budi are iubit. Şi nu din ţară, ci de peste hotare. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu se iubeşte cu un român stabilit în Franţa.

Numele lui este Marin Burcea şi este din Constanţa, oraş unde cel mai probabil s-au şi cunoscut. Iubitul Taniei Budi activează ca şi caporal în Legiunea Străină. Pentru el, vedeta face naveta cât de des poate, România-Franţa şi retur.

Drept dovadă de iubire, Tania Budi şi-a făcut un tatuaj nou. Ea şi-a desenat pe piele cuvântul „soul', iar Marin continuarea… „mate' (n.r. suflet pereche).

Secretul tenului Taniei Budi

Vedeta în vârstă de 51 de ani nu îşi trădează vârsta. Aceasta a recunoscut că a apelat la esteticieni şi tratamente non-invazive.

„Doctorul meu a decis să-mi facă un «Dracula», care practic, este cel mai bun tratament de împrospătare a tenului. Se vede efectul în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic special. Am nişte creme hidratante şi cam atât!

Citeşte şi: Anca Lungu, plină de complexe. Cum a trecut peste ele

Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Cum să zic…mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată.

Cantitatea pe mine mă meţine în formă. Seara nu trebuie să mănânci motiv pentru care de foarte multă vreme ţin frigiderul gol. E doar mâncarea căţelului acolo şi apa plată.', spune Tania Budi, conform viva.ro.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg