Anca Lungu, plină de complexe

Fosta prezentatoare tv de la Antena 1, divorţată de Ştefan Lungu, locuieşte în Franţa. Aceasta se iubeşte cu un mogul grec din industria cosmeticelor. Cei doi se iubesc la nebunie de câţiva ani şi au împreună un fiu, născut în iulie 2018.

Fosta prezentatoare a Observatorului locuieşte, în prezent, în Nisa, Franţa. Aceasta a mărturisit, pentru fanii ei din mediul online, cum a scăpat de complexe. Ca orice femeie, şi Anca Lungu a fost nemulţumită de fizicul ei.

Şi nu doar ea, ci şi cei din jur. Cu toate că la început a fost complexată şi îşi ascundea ”defectele” pe care alţii nu voiau sa le vadă la ea, Anca Lungu şi-a dat seama că trebuie să fie frumoasă pentru ea, nu pentru alţii.

Cum a scăpat Anca Lungu de complexe

”Ştiţi care a fost primul meu complex fizic în copilărie? A fost de ajuns să aud de câteva ori în jurul meu pistruiato' ca să sufăr în cel mai cumplit mod ori de câte ori îmi vedeam faţa în oglindă şi în special primăvara, când chipul îmi era invadat de pistrui.

Am şi plâns de câteva ori, implorând-o pe mama să mă ajute cumva să scap de ei. N-o să uit cum petreceam ore în şir cu coji de castravete pe faţă, cum îmi curăţam faţa cu zeama de lămâie, beam ceaiuri magice făcute de mama şi verificam din 10 în 10 minute sperând să văd măcar o mică schimbare. Cuvintele otrăvite mi-au făcut mult rău de-a lungul timpului.

De aceea am purtat blugi toată adolescenţa după ce cineva drag pe atunci mi-a spus că n-ar trebui să port fuste pentru că am picioarele strâmbe. Am purtat cele mai incomode sutiene cu burete pentru că sânii mei erau prea mici' şi pentru că la 1,69 nu eram suficient de înaltă, am purtat tocuri în toată perioada liceului, ceea ce mi-a adus câţiva ani mai târziu dureri groaznice de spate.

Citeşte şi: Fiul lui Kamara are paralizie cerebală. Cu toate astea, memoria lui e brici la muzică

Au fost vremuri în care îmi era ruşine să ies din casă nemachiată, dar au venit şi vremurile în care am înţeles în sfârşit de unde vine frumuseţea”, a scris Anca Lungu pe Instagram.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu desfiinţează dieta Dukan: “Mi-am obosit ficatul îngrozitor”