Tori Spelling, traumatizată din cauza fostului soț? Cea mai mare frică i s-a adeverit

Căsnicia lui Tori Spelling, vedetă a serialului „Bevery Hills 90210‟, s-a încheiat în vara lui 2023, iar ce a trăit actrița în timpul celor 18 ani de mariaj alături de Dean McDermott nu ar fi fost ușor. 

image

Tori Spelling și Dean McDermott s-au despărțit pe 17 iunie 2023, când el a anunțat pe contul său de Instagram că vor divorța după 18 ani de relație, invocând „diferențe ireconciliabile‟. Nici măcar cei cinci copii pe care îi au împreună, Liam (17 ani), Stella (15 ani), Hattie (12 ani), Finn (11 ani) și Beau (7 ani) nu au reușit să-i facă să se răzgândească…

Citește și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui

Mariajul celor doi scârțâia de mulți ani. În 2014, Dean McDermott a recunoscut public că și-a înșelat soția de multe ori, iar doi ani mai târziu, Tori a mărturisit că a făcut multe eforturi pentru a-și salva căsnicia: „Nu suntem doar prezenți în relație, suntem și consolidați și legați‟, spunea ea. Totuși, zvonurile despre infidelitatea soțului ei nu au încetat atunci, însă Dean McDermott nu a confirmat alte relații recente. 

Tori Spelling a știut că va divorța!  

Se pare că infidelitatea fostului soț i-a provocat traume actriței. Ea declara într-un interviu, acordat în anul 2020, că trăia cu o teamă permanentă că va fi înșelată, aceasta fiind „cea mai mare frică a ei‟: „Mi-am spus că o să mă înșele, o să mă înșele. Așa că, în momentul în care s-a întâmplat, totul mi s-a confirmat. Atunci mi-am spus că nu sunt suficient de bună, asta am simțit despre mine, că el într-o zi va realiza asta și că își va găsi pe altcineva‟, a declarat ea, conform „Bright Side‟.  

Vezi și: Tori Spelling și-a vopsit părul pubian violet: „Am lăsat vopseaua prea mult...‟

Separare cu scandal

În cele din urmă, despărțirea a fost inevitabilă! Au existat voci care au spus că Dean McDermott a muncit foarte mult pentru a-i oferi tot ce are nevoie, însă Tori Spelling era „disperată după atenție‟ și „mereu nemulțumită‟. Citește mai multe aici despre această despărțire!

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg