Tori Spelling, traumatizată din cauza fostului soț? Cea mai mare frică i s-a adeverit

Căsnicia lui Tori Spelling, vedetă a serialului „Bevery Hills 90210‟, s-a încheiat în vara lui 2023, iar ce a trăit actrița în timpul celor 18 ani de mariaj alături de Dean McDermott nu ar fi fost ușor. 

image

Tori Spelling și Dean McDermott s-au despărțit pe 17 iunie 2023, când el a anunțat pe contul său de Instagram că vor divorța după 18 ani de relație, invocând „diferențe ireconciliabile‟. Nici măcar cei cinci copii pe care îi au împreună, Liam (17 ani), Stella (15 ani), Hattie (12 ani), Finn (11 ani) și Beau (7 ani) nu au reușit să-i facă să se răzgândească…

Citește și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui

Mariajul celor doi scârțâia de mulți ani. În 2014, Dean McDermott a recunoscut public că și-a înșelat soția de multe ori, iar doi ani mai târziu, Tori a mărturisit că a făcut multe eforturi pentru a-și salva căsnicia: „Nu suntem doar prezenți în relație, suntem și consolidați și legați‟, spunea ea. Totuși, zvonurile despre infidelitatea soțului ei nu au încetat atunci, însă Dean McDermott nu a confirmat alte relații recente. 

Tori Spelling a știut că va divorța!  

Se pare că infidelitatea fostului soț i-a provocat traume actriței. Ea declara într-un interviu, acordat în anul 2020, că trăia cu o teamă permanentă că va fi înșelată, aceasta fiind „cea mai mare frică a ei‟: „Mi-am spus că o să mă înșele, o să mă înșele. Așa că, în momentul în care s-a întâmplat, totul mi s-a confirmat. Atunci mi-am spus că nu sunt suficient de bună, asta am simțit despre mine, că el într-o zi va realiza asta și că își va găsi pe altcineva‟, a declarat ea, conform „Bright Side‟.  

Vezi și: Tori Spelling și-a vopsit părul pubian violet: „Am lăsat vopseaua prea mult...‟

Separare cu scandal

În cele din urmă, despărțirea a fost inevitabilă! Au existat voci care au spus că Dean McDermott a muncit foarte mult pentru a-i oferi tot ce are nevoie, însă Tori Spelling era „disperată după atenție‟ și „mereu nemulțumită‟. Citește mai multe aici despre această despărțire!

Sursă foto: Pinterest  Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg