Unde este Britney Spears? Fanii artistei cred că o clonă i-ar fi luat locul

Ideea că imaginile recente cu Britney Spears ar fi un produs al inteligenței artificiale devine din ce în ce mai răspândită în mediul online. „Unde este Britney?‟, se întreabă fanii artistei. 

image

Britney Spears (41 de ani) este una dintre cele mai populare vedete din întreaga lume. Drept urmare, postările sale din mediul online sunt urmărite și analizate de milioane de fani. Interesant este că Britney Spears a atras atenția fanilor săi cu ultimele videoclipuri postate pe Internet. Mai exact, urmăritorii artistei consideră că imaginile recent apărute cu ea ar fi, de fapt, un produs al inteligenței artificiale. 

Citește și: Cine este bărbatul căruia Britney Spears i-a dedicat piesa „Toxic‟

Posibila ei dispariție este o teorie care ia amploare pe rețelele de socializare. Zeci de filmulețe, însoțite de hashtag-ul „#whereisbritney‟ (unde este Britney), au apărut pe TikTok. De exemplu, în acest videoclip, fanii au observat că gesturile artistei nu sunt naturale, iar în spatele său nimic nu se mișcă, drept urmare - fie Britney stă în fața unui ecran verde, fie ea însăși ar fi fost concepută în Photoshop. 

Mai mult decât atât, în cele mai recente imagini postate de cântăreață pe contul său de Instagram, fanii au observat unele anomalii, descrise în filmulețul de mai jos. 

Și acest videoclip ar fi fost, potrivit celor din mediul online, realizat cu ajutorul inteligenței artificiale, iar asta chiar de soțul cântăreței, Sam Asghari. 

Citește și: Britney Spears bea litri de cafea și energizante ca să nu doarmă nopțile. De ce se teme?

Inclusiv prezența artistei la nunta cu Sam, care a avut loc anul trecut în luna iunie, a fost pusă sub semnul întrebării.  

Ne amintim că fostul soț al cântăreței și totodată prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, a apărut neinvitat la ceremonie, strigând: „Unde este Britney?”. În urma incidentului, bărbatul a fost imobilizat de agenții de pază și arestat ulterior din cauza unor fapte comise în trecut. 

Reacția lui Britney Spears 

Potrivit publicației „Marca‟, Britney Spears ar fi reacționat la teoria conform căreia nu ar mai fi în viață, cu un mesaj postat pe contul său de Instagram: „Îmi face rău când văd că oamenii spun povești cum că aș fi murit. La un moment dat, este suficient. Sincer, nu sunt deloc surprinsă (…). După cum spune soțul meu: nu cred tot ce citesc!‟.

Cu toate acestea, postarea nu i-a ajutat pe fanii ei, care încă sunt îngrijorați: „Sper că Britney este bine‟, a scris unul dintre fanii cântăreței pe TikTok, în timp ce altul își dorește să afle mai multe despre starea artistei: „De ce nu mai apare la nicio emisiune?‟, se întreabă el.  

Sursă foto: Instagram - @BritneySpears / Sursă video: TikTok 



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg