Vedete care au devenit faimoase din pură întâmplare. O ceartă i-a schimbat viața lui Charlize Theron

Există vedete care nu și-au propus să devină faimoase și bogate! De pildă, Charlize Theron a fost descoperită din pură întâmplare într-o bancă, iar Ashton Kutcher urma să devină inginer... 

image

Le vezi pe micile și marile ecrane, dar unele vedete nici măcar nu s-au gândit vreodată că vor fi atât de populare. De exemplu, Charlize Theron a fost descoperită la vârsta de 19 ani într-o bancă de către John Crosby, un agent care era în căutare de viitoare vedete. Charlize urma să încaseze un cec trimis de mama ei, însă un funcționar al băncii a refuzat să îi ofere banii, deoarece avea probleme cu cetățenia. Charlize a început să se certe cu acesta, iar Crosby a fost impresionat de determinarea ei, motiv pentru care i-a oferit o carte de vizită.

Citește și: Charlize Theron: „Niciodată n-am avut un plan!”

Povestea lui Charlize Theron se aseamănă cu cea a lui Natalie Portman. Actrița se afla într-o pizzerie, unde un agent s-a apropiat de ea și i-a cerut să participe la o ședință foto. La acea vreme, Natalie avea doar 12 ani și își dorea să devină dansatoare. 

Nici Ashton Kutcher nu s-a gândit în copilărie că o să devină actor. După ce a absolvit liceul, el a fost admis la Universitatea din Iowa, unde a studiat ingineria biochimică. Mai târziu, s-a înscris la o competiție de modelling, iar acolo a fost descoperit de oameni importanți din industrie. Modellingul l-a ajutat și pe Channing Tatum să devină cunoscut, asta după ce el a fost broker de credite ipotecare, dansator și inclusiv a lucrat la un adăpost pentru animale. Actorul a fost sfătuit să urmeze o carieră în modelling, iar această industrie i-a dat șansa să lucreze cu oameni importanți. 

Citește și: Ashton Kutcher și prima declarație de dragoste pentru Mila Kunis. Ashton: „Prea multă tequila”

Pe când avea 18 ani, Marilyn Monroe (pe numele real Norma Jean Mortenson) lucra într-o uzină din California. Într-o zi, fotograful care le făcea poze femeilor din acel loc i-a remarcat frumusețea și a fotografiat-o. Mai târziu, Marilyn și-a început cariera ca model și a semnat primul ei contract de film. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg