Vedetele își povestesc experiențele paranormale. Cine a văzut fantome

Crezi în fantome și în lucruri paranormale? Dacă da, atunci se pare că nu ești singurul. Aceste celebrități au povestit că s-au confruntat cu experiențe supranaturale. 

image

Vedetele au simțit pe propria piele cum este să vezi imagini dubioase, să auzi sunete ciudate sau să observi mișcări bizare. Să fie rodul imaginației lor sau aceste fenomene chiar au existat!? 

Vezi și: VIDEO Animale fantomă înfiorătoare. Un urs bântuie Turnul Londrei unde sunt păstrate Bijuteriile Coroanei 

Prin ce experiențe au trecut vedetele 

Octavia Spencer a povestit în emisiunea „Ellen DeGeneres Show‟ că trăiește alături de o fanomă. Această fantomă ar fi spiritul unui actor: „Această fantomă mă bântuie, dar are granițe‟. Ea a spus despre acest spirit că este prietenos și deloc înfricoșător, cum ar crede alții: „Îl iubesc‟, a mărturisit ea. 

Holly Madison și Bridget Marquardt au dezvăluit că au trăit expriențe paranormale în timp ce locuiau în casa Playboy, alături de Hugh Hefner, la începutul anilor 2000. Marquardt a spus că a văzut o fantomă care stătea în pragul ușii. Ea crede că era vorba de spiritul unei femei, pe nume Joanie, care lucrase la conac. La rândul său, Madison a văzut odată o fantomă trecând prin sala de sport de la subsol. 

Citește și: Fără ruj roșu, rețele sociale și culcat după ora 21. Ce alte reguli trebuiau să respecte iubitele lui Hugh Hefner 

Miley Cyrus a declarat în anul 2013, pentru „E!Online‟ că a văzut o fantomă în apartamentul ei din Londra. Cântăreața ar fi observat un băiat în baie, în timp ce ea era în cadă. 

Lady Gaga a spus într-un interviu pentru „Capital FM‟ că a trăit cândva în casă cu o fantomă. Numele fantomei era Ryan. 

Kate Hudson a declarat în mai multe interviuri că a văzut fantome în casa pe care mama ei a închiriat-o în Londra. Actrița crede și că a vizitat-o și spiritul bunicii ei. 

Nicolas Cage a fost cândva proprietarul unui conac celebru din New Orleans, unde a avut loc mai multe crime și despre care mulți cred că ar fi bântuit. 

Jessica Alba a avut parte de o experiență ciudată în adolescență. Ea a simțit că o forța a ținut-o lipită de patul ei, fără să se poată mișca. 

Keanu Reeves a spus că în copilărie atât el, cât și sora lui, au văzut o fantomă care le bântuia locuința. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg