Iată care sunt cele mai recomandate ceaiuri atunci când vrei să slăbeşti pentru că îţi reduc considerabil senzaţia de foame.


1. Ceaiul verde
În cadrul studiilor realizate s-a constatat că acest tip de ceai poate fi utilizat pentru a trata artrita şi diabetul, reducând semnificativ riscul de cancer. Potrivit eva.ro, ceaiul verde este o opţiune eficientă pentru persoanele care vor să-şi reducă apetitul şi să înlocuiască alimentele hipercalorice cu o variantă sănătoasă. 

Citeşte şi: Te foieşti de pe o parte pe alta? Urmează aceste 5 sfaturi pentru a avea un somn odihnitor

2. Ceaiul de mentă
Acest ceai cu o aromă inconfundabilă te ajută să te relaxezi şi stopează poftele alimentare care îţi pun în pericol silueta. Potrivit specialiştilor, aroma ceaiului de mentă poate suprima apetitul timp de cel puţin 3-4 ore.

3. Ceaiul de hibiscus
Este o băutură acrişoară, cu un gust special, foarte apreciată de pasionaţii de ceai. Datorită conţinutului ridicat de polifenoli ceaiul de hibiscus favorizează scăderea în greutate şi reduce grăsimea acumulată în zona abdominală. De asemenea, ceaiul de hibiscus opreşte setea, fiind foarte util când îl consumi în loc de băuturi care conţin zahăr.

Citeşte şi: Dieta Scarsdale - slăbeşti nouă kilograme în doar 14 zile

4. Ceaiul de păpădie
Are un efect diuretic puternic, fiind foarte util pentru combaterea balonării şi a crampelor abdominale. Este o sursă foarte bună de potasiu şi va înlocui cu succes electroliţii pierduţi în urma transpiraţiei.