3 moduri în care aspiratoarele robot te ajută să economisești timp

Te-ai gândit vreodată în trecut că viitorul îți va oferi surprize atât de plăcute așa cum sunt aspiratoarele robot?

image

Crezi că beneficiezi de tot ceea ce îți oferă tehnologia modernă de astăzi? Ai descoperit funcțiile pe care le au aparatele casnice moderne? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care pot apărea atunci când te gândești la ceea ce reprezintă aspiratoarele robot și nu numai. 

Dacă nu ai încă un aspirator robot, este momentul să te gândești la achiziția unuia. Iar dacă nu înțelegi de ce este recomandat acest lucru, iată mai jos cele mai importante motive. De asemenea, acest articol te ajuta sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru a beneficia din plin de ajutorul perfect în gospodărie.

Aspiratoarele robot aspiră în locul tău

Decât să mai pierzi timp cu aspiratorul în mână, plimbându-te prin casă în căutarea firelor de praf din fiecare colțișor, mai bine ai apela la ajutorul oferit de un robot aspirator. Mai mult decât atât, acesta îți devine prieten de nădejde atunci când ai animale de companie, iar la fiecare pas găsești fire de păr prin casă. Chiar dacă nu este ideal pentru o curățenie generală, un aspirator robot îți este extrem de util pentru întreținerea zilnică a curățeniei, mai ales că aspiră zilnic praful și mizeria de unul singur. Nu este nevoie decât să îi dai comanda corectă.

Aspiratoarele robot pot avea funcție de spălare

Cea mai mare parte a aspiratoarelor robot este prevăzută cu funcție de spălare, pe lângă cea de aspirare. Ce înseamnă acest lucru? Că în timp ce aspiră, laveta cu care este prevăzut șterge murdăria de pe jos, iar tu scapi de două griji în același timp, fără niciun efort. Aceste modele de aspiratoare, care au și funcție de spălare, sunt prevăzute cu un recipient de apă și o lavetă, iar la fiecare mișcare a aspiratorului podeaua va fi nu numai aspirată, ci și curată.

Poți programa și controla aspiratorul robot după nevoi și preferințe

Imaginează-ți nu numai că nu este nevoie să aspiri și să speli, ci și că altcineva face în locul tău acest lucru, în timp ce te afli departe de casă. Dacă ai uitat să pornești aspiratorul robot înainte de a pleca de acasă, nicio problemă – poți face acest lucru de la distanță, în timp ce ești în mașină sau la serviciu. Nu trebuie decât să descarci aplicația necesară, să asociezi telefonul la robot, iar apoi poți controla de la distanță dispozitivul.

Cum alegi aspiratorul robot potrivit?

Există numeroase modele de aspiratoare de acest fel, iar alegerea celui potrivit poate fi dificilă dacă nu știi mare lucru despre acestea. Atunci când alegi un ajutor de acest fel pentru curățarea casei, nu uita să ții cont de nevoile pe care le ai, apoi orientează-te în funcție de preferințe și alte aspecte pe care le consideri necesare.

Dacă în ceea ce privește dimensiunea sau greutatea unui aspirator robot nu poți face alegeri prea mult diferite, în ceea ce privește capacitatea rezervorului sau autonomia pe care o are bateria sa trebuie să decizi. Există și modele de aspiratoare robot cu capacitatea rezervorului de 1 litru, dar și de 0.25, așadar verifică acest aspect cu atenție. De asemenea, urmărește ca acesta să aibă o autonomie cât mai mare, astfel încât să te asiguri că poate curăța într-o singură sesiune toată locuința nefiind nevoie să se întoarcă mereu la stația de încărcare.

Preferă un aspirator robot care are capacitatea de a-și defini hărțile pe care le va urma la următoarele sesiuni de curățenie și unul care poate fi programat de la distanță. Nu uita să ții cont și de nivelul zgomotului pe care îl scoate, pentru că unele modele sunt într-adevăr deranjante, dar și de accesoriile cu care este prevăzut acesta, astfel încât  curățenia să se realizeze cât mai bine, cât mai eficient.