5 filme despre călătorii pe care să le vezi înainte să decizi unde pleci în concediu

Vacanța este aproape și în această perioadă cam tot ceea ce faci este despre pregătirea momentului plecării.

image

Îți faci planuri, cumpărături, bagaje și vorbești intens cu prietenii despre aventurile pe care le veți avea. Ca timpul să treacă mai ușor și mai plăcut până când vine ziua mult așteptată, poți să organizezi un Netflix party cu prietenii cu care pleci, la care să vizionați filme despre călătorii. Te pregătești cu câteva gustări și băuturi, iar asta e soluția pentru a evita să tot ieși pe balcon la fumat - țigara electronică.

După ce ai pus la punct toate detaliile, iată la ce te poți uita pentru a intra în atmosfera de vacanță:

Eat, Pray, Love

După un divorț dureros și o relație complicată, Liz Gilbert simte nevoia să fugă de tot ceea ce-i trezește amintiri neplăcute, ca să se regăsească. Decide să își ia un an sabatic și să călătorească în jurul lumii. Ajunge în Italia, unde a descoperit minunata gastronomie și plăcerea de a mânca, India - locul în care pornește pe calea spirituală și în Bali, unde și-a regăsit echilibrul și s-a îndrăgostit. Filmul este încântător și dezvăluie locuri absolut spectaculoase din cele trei destinații, pe care îți vei dori instantaneu să le vezi și tu, pe lângă o poveste plină de învățăminte despre viață și oameni.

The Bucket List

Edward Cole și Carter Chambers sunt doi bărbați din medii sociale diferite, primul, foarte bogat. Cei doi bărbați se cunosc într-un salon de spital, amândoi suferind de cancer în stadiu terminal. Decid împreună să își petreacă ultimele luni din viață îndeplinindu-și toate dorințele pe care le-au avut vreodată și astfel pleacă într-o călătorie interesantă și plină de provocări în jurul lumii. Filmul, plin de umor, dezvăluie locuri spectaculoase, pe care oricine ar dori să le vadă și trezește dorința de aventură.

When in Rome

Capitala Italiei este un oraș fermecător și fascinant, iar această comedie romantică ți-l va dezvălui într-un mod unic. Este un film care te va face pe loc să vrei să mergi la Roma, iar cei care au fost aici știu deja că merită vizitat și revizitat ori de câte ori ai ocazia.

Wild

Cheryl Strayed are o viață sentimentală dezastruoasă, iar după moartea mamei sale simte că trebuie să facă ceva cu adevărat nebunesc. Astfel, pleacă singură într-o călătorie de 1500 de kilometri, pe jos, de-a lungul Pacific Crest Trail, un superb traseu montan ce uneşte nordul Statelor Unite de graniţa cu Mexicul. Filmul are momente pline de suspans, Cheryl se confruntă cu tot felul de situații care în final o ajută să-și regăsească echilibrul.

The Beach

Richard, un american tânăr, a ajuns în vacanță, în Thailanda. În Bangkok întâlnește un bărbat care îi dă o hartă a unui loc despre care spune că ar fi un adevărat paradis izolat. Richard și prietenii lui pleacă în căutarea acestui loc și după o călătorie riscantă, îl găsesc. Însă descoperă că pe insulă mai sunt și alți oameni veniți din toate colțurile lumii, dar și câțiva băștinași care plantează marijuana și care sunt extrem de deranjați de prezența lor.

Pe The Planet D vei descoperi o listă vastă cu cele mai bune filme de vacanță din toate timpurile.

Foto: Unsplash



Recente

Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg