5 jocuri pe mobil care sunt perfecte pentru a-ți umple timpul liber

Plictiseala nu mai sperie pe nimeni, datorită telefoanelor mobile. Fie că ești conectată la internet, fie că te afli într-o zonă fără semnal, timpul liber este transformat în distracție de jocurile disponibile pe aceste dispozitive.

image

Gamerii au făcut un top al aplicațiilor perfecte pentru a umple orele în care nu ai ceva anume de făcut și îți permiți să te relaxezi:

Sudoku

La Sudoku trebuie să umpli cu cifre de la 1 la 9 o grilă în format 9x9, divizată în nouă regiuni. Unele poziții sunt deja completate cu cifre. Fiecare rând, coloană sau regiune nu trebuie să conțină decât o dată cifrele de la 1 la 9. Aparent este simplu, dar nu e deloc așa. Cu cât sunt mai puține poziții completate implicit, cu atât gradul de dificultate este mai mare.

Pe internet poți găsi multe sfaturi cu privire la tehnicile rezolvării jocului sudoku. Le poți citi, dar cel mai bine este să îți dezvolți în timp o strategie proprie.

Sudoku este un joc în care trebuie să gândești fiecare mișcare. Dacă vei completa la întâmplare primele căsuțe, va trebui să te întorci de unde ai plecat. Profesorii recomandă acest joc elevilor pentru a dezvolta gândirea logică.

Candy Crush Saga

ClickPentruFemei (3) (12) jpg

Nu se poate să nu fi auzit de „Candy Crash”. Jocul Candy Crush Saga a apărut în primăvara anului 2012 pentru Facebook, ulterior fiind dezvoltat în variante pentru iOS, Android, Windows Phone, Windows 10 și alte sisteme de operare. Ideea este să potrivești niște bomboane colorate astfel încât să treci la nivelul următor.

Simplitatea sa aparentă îl face foarte popular și în rândul copiilor. Uneori, însă, poate deveni dificil să avansezi în joc. În cazul în care ai ajuns la un nivel care îți dă bătăi de cap, trebuie să știi că există posibilitatea de a-ți reîncărca viețile. Dacă ieși și reintri în joc vei sesiza că bomboanele sunt aranjate în altă poziție și este posibil să deblochezi o situație ce părea fără ieșire.

2048

image

„2048” este un joc de puzzle captivant și captivant cu numere, care se adresează nu numai pasionaților de puzzle-uri, ci tuturor celor care caută o distracție relaxantă, dar stimulatoare mental. Este un amestec de strategie și testare a capacității de reacție, transformat în divertisment de calitate.

Principiul pe care se bazează acest joc este formarea numărului 2048. Prin urmare va trebui să muți piesele în sus, în jos, în stânga sau în dreapta, în așa fel să ajungi la numărul final amintit. În momentul în care vei apropia două piese cu același număr, locul lor va fi luat de o piesă egală cu suma lor. „Saga 2048” poate fi jucat și pe dispozitive Android, și pe dispozitive cu sistem de operare iOS.

Table

image

Tabele reprezintă unul dintre cele mai populare Board Games. Pentru telefoanele mobile există numeroase aplicații în care îți poți demonstra măiestria în partide cu oponenți de pe tot mapamondul. De asemenea, ai posibilitatea să joci table pe bani.

Fiecare jucător primește 15 piese, apoi dă cu zarul pentru a muta. Obiectivul este să îți aduci toate piesele în propria casă, apoi să le scoți de pe tablă înaintea celuilalt. Dacă termini de scos piesele înainte ca adversarul să ajungă cu toate piesele lui în propria casă, atunci câștigi două linii. La trei linii se spune că ai câștigat o partidă.

Angry Birds 2

image

Angry Birds 2 este un joc video de tip puzzle dezvoltat și publicat de compania finlandeză Rovio Entertainment . Jocul este disponibil gratuit cu achiziții în aplicație și a fost lansat inițial pe 5 martie 2015, fiind prefațat de Angry Birds Under Pigstruction.

Îți poți antrena abilitățile în ceea ce privește stăpânirea praștiei. Cu cât dobori mai multe obiective, cu atât mai sus ajungi în clasament. De asemenea, îți poți crește scorul prin recrutarea păsărilor și poți concura în evenimentele online pentru a avea șansa de a câștiga o pălărie de sezon.



Recente

Ciuperci sote cu spanac  Sursa foto shutterstock 1239687739 jpg
hidroponie jpg
Ce cauzeaza sangerarile reduse dupa menopauza  sursa foto shutterstock 1268799562 jpg
Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg