„Am făcut 170 de copii și nu mă opresc!” Îi afectează viața amoroasă!

Are mai multe progenituri decât ne-am putea gândi, dar bărbatul de 52 de ani nu are de gând să se „pensioneze”, în ciuda faptului că activitatea lui principală îi afectează viața amoroasă.

image

Cine poate concepe 170 de copii? Un donator de spermă! Ei bine, Joe Donatorul, de 52 de ani, nu și-a făcut cunoscut numele de familie în presă, dar se laudă, prin ziarele britanice, că e cel mai prolific tătic din Marea Britanie și că vrea să continue să populeze planeta. Acesta ajută, la foc continuu, cuplurile infertile să devină părinți. Cu alte cuvinte, nu are el, grijă de copiii concepuți de el, ceea ce este destul de logic ci îi oferă familiilor infertile.

Joe locuiește în Newcastle și se bucură nespus să-i ajute pe cei care-și doresc un copil și nu-l pot face ei. Totuși, satisfacția pe care o simte când le îndeplinește visul de-o viață al unor oameni nu este totul. Misiunea lui lăudabilă, în viziunea unora, îi acaparează tot timpul, iar acest lucru îl împiedică să-și găsească propria fericire în dragoste.  

„Cel mai prolific tătic” spune că majoritatea femeilor cu care a avut relații l-au aborbat pentru a le dona spermă. Din păcate, idilele trecute n-au avut final fericit pentru Joe Donatorul, pentru că multe dintre iubitele lui i-au cerut acestuia să renunțe la… hobby-ul lui.

Dar Joe nu vrea și pace. Simte că asta e misiunea lui în viață – să ajute cuplurile infertile să aibă copii. Și plănuiește să se țină de treabă până la final, până n-o mai putea să conceapă copii sănătoși.

„Multe femei vor să aibă un copil de la mine, iar acest lucru presupune să le fiu disponibil oricând, tot timp, de fapt. Ce femeie poate să accepte așa ceva într-o relație romantică?!”, a dezvăluit Joe în Daily Mail.

„N-am iubită în momentul de față. Sper să am cât de curând și sper să întâlnesc pe cineva care mă acceptă așa cum sunt, un bărbat care are atât de mulți copii… O doamnă mi-a spus, la un moment dat, să donez, pur și simplu, sânge, ca toată lumea, nu spermă”, a adăugat acesta.

„Totuși, cred că, atunci când o să întâlnesc persoana potrivită, o să renunț să-mi iau clienți noi. Nu am în minte un număr exact de copii pe care mi l-am propus să-l bifez. O să fac asta până cad lat”, a dezvăluit cel care nu face „meseria” aceasta de dragul banilor. De fapt, Joe are probleme financiare, pe care și le-ar putea rezolva ușor dacă ar percepe niște taxe consistente.

„Dacă am noroc, îmi acopăr cheltuielile, dar nimic nu se compară cu acea senzație pe care o am atunci când un mini-eu apare pe lume! Fericirea de pe chipul copiilor mei și de pe fața mamei lor merită tot efortul!”, a conchis Joe Donatorul, care se laudă cu 170 de copii concepuți de el.

foto - Shutterstock



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg