Bijuterii care vor fi din nou la modă toamna aceasta

Pentru că toamna este deja o certitudine, cel puțin din punct de vedere calendaristic, cu siguranță că ai deja o listă de cumpărături pentru a-ți da un refresh garderobei.

image

Dar dacă vrei să fii cool și la modă, ar trebui să îți faci un update și la bijuterii, în cazul în care îți lipsesc din colecție piesele care revin la modă toamna aceasta.

Dacă ai nevoie de inspirație, pe Jewelry.ro vei descoperi o colecție senzațională de bijuterii care te vor pune în valoare în orice împrejurare. Dar este bine să verifici și ce mai ai pe acasă, pentru că este posibil să mai ai câteva piese care au fost în trend acum câțiva ani și pe care le-ai abandonat între timp.

Iată câteva bijuterii care vor fi la modă din nou toamna aceasta:

Cercei mari

În anii recenți, cerceii mari au fost purtați cu precădere la ocazii speciale și la evenimente de seară, în timp ce pentru zi, atenția a fost îndreptată către cei mai discreți, cum sunt cerceii stud. Însă toamna aceasta revin în modă cerceii mari, evident, modelele fiind diferite în funcție de momentul zilei și de ocazie. Pentru zi poți să alegi bijuterii din metal masiv, cu modele simple, în timp ce pentru seară îți permiți să fii îndrăzneață și să ai curajul să-ți pui cercei tip candelabru sau unii supradimensionați, cu modele elaborate, eventual cu pietre. În privința materialului din care sunt realizați, aurul - indiferent de culoarea lui - este, fără îndoială, ceea ce ar trebui să alegi.

Coliere stratificate peste îmbrăcăminte

Este un gen de bijuterie care s-a purtat foarte mult în ultimii ani, cu precădere în sezonul cald, direct pe piele. Dar colierele stratificate revin în trend toamna aceasta și spre deosebire de perioadele anterioare, acum se poartă și peste îmbrăcăminte, potrivit InStyle. Partea și mai interesantă la aceste piese este că practic nu mai există nicio regulă și poți să-ți compui un colier în straturi cu lanțurile pe care le ai deja acasă. Singura condiție este ca ele să fie de lungimi diferite, pentru crearea straturilor. În rest, designerii chiar recomandă să combinăm mai multe modele, grosimi diferite ale lanțurilor, dar și materiale și culori diferite. Important este să arate bine.

Brățări supradimensionate

Brățările de acest gen au ieșit din modă cu niște ani în urmă, când locul le-a fost luat de brățările tip fantezie, cele tenis sau de brățările multiple purtate pe aceeași mână. Dacă îți lipsește din colecție o brățară tip manșetă, atunci este cazul să-ți cumperi una. De asemenea, vei fi foarte cool și cu o brățară stratificată.

Perle

Perlele sunt asociate acum, în general, cu evenimente foarte elegante, cum sunt nunțile. Însă cu ani în urmă erau purtate în mod curent și erau mai populare decât diamantele. Ei bine, perlele revin în trend puternic toamna aceasta. Și dacă albul lor perlat ți se pare prea delicat și diafan pentru tine, poți să optezi pentru alte nuanțe.

Broșe

Broșele erau accesoriile preferate ale mamelor sau bunicilor noastre, dar după ani buni în care s-au aflat într-un con de umbră și au fost destul de puțin purtate, toamna aceasta, ele revin în forță în modă. Este accesoriul perfect, pe care îl poți purta în diferite moduri. Poți să prinzi broșa de haine, de o eșarfă sau poți să o pui în păr.

Foto: Pexels



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg