Cadouri de nuntă extravagante primite de membrii familiei regale

Cu bugete nelimitate, locații exclusiviste și rochii care au făcut istorie, nunțile regale alcătuiesc o categorie aparte de evenimente, una care trezește interesul întregii lumi. Lista de persoane nerăbdătoare să ofere daruri cuplului proaspăt căsătorit este neobișnuit de lungă, iar lista de cadouri este, de asemenea, una neconvențională.

image

Printre cele mai ingenioase idei s-au numărat, de-a lungul istoriei, animale, piese de mobilier antic, bijuterii transmise din generație în generație, case și mașini. Află în continuare detalii despre o parte dintre cadourile impresionante primite de familiile regale.

Un iaht

În trecut, exista această idee că la nunțile regale trebuie să oferi cel mai impresionant cadou, iar monarhii, oamenii politici și oamenii de afaceri încercau să se depășească unul pe altul cu fiecare ocazie. Dacă îți dorești să găsești cadouri pentru nunta cu adevărat speciale, demne de o casă regală, îți sugerăm să explorezi o gamă largă de opțiuni. Lasă-te inspirat de grandoarea și ingeniozitatea darurilor prezentate, care se extind de la idei simple și elegante până la unele imprevizibile și de-a dreptul extraordinare.

Prințul Rainier de Monaco și Prințesa Grace Kelly au primit drept cadou de nuntă un iaht, dăruit de magnatul maritim Aristotel Onassis. Cuplul regal și-a făcut luna de miere la bordul acestei ambarcațiuni, cu care a navigat de-a lungul coastelor Corsicii și Sardiniei. Te poți gândi la ceva mai luxos? În următorii ani, Prințesa Grace obișnuia să primească pe iaht oaspeții importanți și să organizeze excursii de o zi în Mediterană.

O reședință regală

Regina Elisabeta a II-a a oferit mai multor membri ai familiei cheile unor reședințe regale, drept cadouri de nuntă. Când Prințul Edward și Contesa de Wessex s-au căsătorit în 1999, Majestatea Sa le-a dăruit Bagshot Park din Surrey, despre care se spune că ar avea 120 de camere.

Alimente demne de recorduri mondiale

În 1840, cu ocazia nunții, Regina Victoria și Prințul Albert au primit o roată de brânză care cântărea peste 500 de kilograme și era făcută din laptele a 750 de vaci. Regina a acceptat cadoul, care a fost apoi expus. Din păcate, după ce expoziția s-a terminat, regina a refuzat să primească înapoi roata de brânză gigantică. Cu siguranță te poți gândi la o persoană care ar fi încântată să primească un astfel de cadou la nuntă, inclusiv în zilele noastre.

Donații caritabile

Membrii familiei regale sunt adesea implicați în activități caritabile, iar darurile de nuntă pot reflecta această activitate filantropică. În locul cadourilor tradiționale, aceștia pot primi donații generoase în numele unor fundații caritabile sau pot solicita invitaților să doneze direct către organizațiile lor preferate.

De exemplu, Ducele și ducesa de Cambridge, William și Kate, le-au cerut celor care doresc să ofere cadouri să doneze uneia dintre cele 26 de organizații caritabile aflate pe lista pe care au pus-o la dispoziție. De asemenea, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, cuplul a solicitat donații în loc de cadouri. În acest sens, cei doi au ales șapte organizații caritabile pe care să le sprijine cu ocazia nunții.

O mașină de teren

Deși Prințul William și Kate le-au cerut tuturor oaspeților să facă donații caritabile în numele lor, cei doi au primit un Land Rover, pe care l-au donat unei echipe de salvare montană. Ei au organizat o tragere la sorți la Clarence House și au ales aleatoriu echipa de salvare montană din Patterdale.

Un animal la care nu te-ai aștepta

Harry și Meghan au primit, probabil, unul dintre cele mai inedite cadouri cu ocazia nunții. Organizația pentru drepturile animalelor PETA, filiala din India, a adoptat un taur, în numele tinerilor căsătoriți. Animalul, care a fost găsit slab și rănit, a primit numele Merry (un hibrid dintre Harry și Meghan). PETA a decis să-i asigure pentru restul vieții un trai liniștit și relaxat într-un sanctuar din Maharashtra, India.

Așadar, nunțile regale sunt evenimente deosebit de importante și pline de fast, iar măreția lor se dezvăluie și în cadourile de nuntă extravagante oferite membrilor familiei regale. Parte dintr-o tradiție bogată și impresionantă, aceste cadouri au variat de-a lungul timpului de la bijuterii prețioase la mașini și reședințe de lux. Cu fiecare nuntă regală, suntem martori la o nouă filă de istorie învăluită în mister și strălucire.

Sursă foto: Unsplash



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg