5 obiecte de care uiţi să ai grijă în casă

1 82389 original jpg jpeg

Uneori, se întâmplă să facem curăţenie în grabă, fără să ne dăm seama de toate lucrurile de care ar trebui să avem grijă în mod special. Şi cum curăţenia este mama sănătăţii, află de ce obiecte ar trebui să te îngrijeşti mai des.

Covorul

De regulă, covoarele acumulează o mulţime de murdărie şi acest lucru este valabil mai ales dacă în locuinţă există animale de companie şi copii. În mod ideal, acestea ar trebui curăţate o dată pe săptămână. Nu numai că trebuie aspirat, dar şi curăţat folosind o perie de covoare specială.

Bateria de duş

Deşi pare că nu ar avea cum să se murdărească, bateria de duş poate fi un adevărat cuib de bacterii. La fiecare două săptămâni, şterge-l cu o cârpă înmuiată în apă cu oţet. Îl poţi clăti după aceea cu apă rece.

Maşina de spălat

Interiorul maşinii de spălat facilitează acumularea de mucegai şi scame, de aceea ar trebui curăţat pe măsură. Pentru a împiedica acest lucru, poţi pune înălbitor în maşina de spălat, însă fără rufe, pentru a se curăţa singură în timp ce spală. Un sfert de ceaşcă este suficient.

Pantofarul

Acesta este un alt obiect din casă de care trebuie să ai mare grijă, dacă nu vrei să se acumuleze murdărie şi mirosuri neplăcute. În afara faptului că trebuie aerisit în fiecare zi, acesta trebuie curăţat cu o cârpă uşor umezită.

Salteaua

Oricât de atentă ai fi, salteaua se poate murdări în timp, deoarece poate fi pătată cu mâncare, băuturi sau chiar cu alte produse similare. Într-o astfel de situaţie, este indicat să foloseşti detergent de rufe diluat şi un prosop din microfibră. Acest lucru te va ajuta să îţi protejezi salteaua de germeni şi bacterii, dar şi să îi îmbunătăţeşti aspectul.Recente

Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg
Tort cu frisca si capsuni Sursa foto shutterstock 2150379391 jpg