7 lucruri inteligente pe care trebuie să le ai în bucătărie

1 79479 original jpg jpeg

Te gândeşti să-ţi renovezi bucătăria? Iată 7 lucruri inteligente pe care trebuie să le ai în bucătărie. Acestea sunt soluţii elegante care îţi vor face viaţa mai uşoară în bucătărie.

Dacă spaţiu este pentru tine o problemă, atunci o masă pe care o poţi scoate de sub insula din bucătărie. Este o soluţie ingenioasă pentru a avea mai mult spaţiu atunci când găteşti, fie singură, fie împreună cu cei mici.

Un dulap Jolly doar pentru cuţite lângă cuptor este o opţiune dacă vrei ca aceste obiecte să nu fie la îndemâna celor mici. Vor fi însă la îndemâna ta. Asigură-te, în cazul în care ai copii, că sertarul este securizat.

Pentru un acces uşor la veselă, sertarele sunt o opţiune practică. În plus, lateralele din sticlă îţi permit să vezi totul dintr-o privire.

Ascunde condimentele

Dacă micile cutii de condimente îţi strică amenajarea şi nu vrei să le vezi tot timpul în bucătărie, atunci poţi amenaja o nişă chiar în spatele plitei aragazului. Nişa nu trebuie să aibă o adâncime foarte mare, ci cât doar atât cât să încapă recipientele. Iar pentru a le ascunde, montează o uşiţă glisantă, pe care o poţi trage de câte ori ai nevoie să foloseşti condimentele.