Amenajarea grădinii fără efort: 3 sfaturi de care să ții cont

Atunci când amenajezi o grădină trebuie să ai în vedere atât partea estetică, dar și partea funcțională a acesteia.

1 png

Pentru că în grădină ai nevoie de un spațiu de relaxare în care să îți petreci timpul fie singur, fie alături de familie, amenajarea acesteia trebuie să satisfacă, în primul rând, această nevoie. Descoperă în continuare 3 sfaturi de care să ții cont pentru amenajarea grădinii tale.

1. Alege mobilierul potrivit

Printre primele lucruri la care trebuie să te gândești atunci când îți amenajezi grădina se numără alegerea mobilierului potrivit. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți să alegi 2 sau 3 scaune grădină și o masă suficient de încăpătoare încât să îți permită să te bucuri de un prânz relaxant alături de cei dragi, într-o zi de weekend. 

De asemenea, poți să optezi și pentru un hamac în care să petreci câteva minute citind o carte după o zi aglomerată la birou. 

image

2.Optează pentru un foișor din lemn sau o umbrelă de grădină

Cu siguranță îți dorești ca grădina ta să fie funcțională indiferent de anotimp, așa că, pentru a te asigura de acest lucru, poți opta pentru un foișor din lemn sau o umbrelă de grădină care să te ferească de soare în zilele de vară sau de ploile de toamnă. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, asigură-te că dimensiunea acestora este destul de mare astfel încât să acopere întregul colț de relaxare.

Chiar dacă ai ales o masă din categoria de mese de grădină rezistente și scaune fabricate din material rezistent, cu cât le protejezi mai bine de factorii externi, cu atât te vei putea bucura mai mult timp de ele.

3.Nu uita de flori și accesorii decorative

Pentru o stare de relaxare cât mai accentuată, nu uita să decorezi spațiul cu flori și accesorii decorative. Dacă alegi un foișor din lemn, poți opta pentru flori agățătoare care să înfrumusețeze cadrul lemnos, iar dacă optezi pentru o umbrelă, poți opta pentru flori în ghivece suspendate.

image

În ceea ce privește accesoriile decorative, poți opta pentru tradiționalii pitici din ipsos, lampadare sau lumânări de dimensiuni mari.

Alegerea unui mobilier durabil și estetic în același timp, un foișor din lemn sau o umbrelă, precum și câteva accesorii decorative reprezintă lucruri esențiale în decorarea unei grădini. Luând în considerare aceste sfaturi, cu siguranță vei putea obține efectul dorit și grădina ta va fi apreciată de către toți cei care îi vor trece pragul.Recente

Paturile ponderate stimuleaza melatonina Sursa imagine shutterstock 751827643 jpg
dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021 sursa  Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg