Amenajarea grădinii fără efort: 3 sfaturi de care să ții cont

Atunci când amenajezi o grădină trebuie să ai în vedere atât partea estetică, dar și partea funcțională a acesteia.

1 png

Pentru că în grădină ai nevoie de un spațiu de relaxare în care să îți petreci timpul fie singur, fie alături de familie, amenajarea acesteia trebuie să satisfacă, în primul rând, această nevoie. Descoperă în continuare 3 sfaturi de care să ții cont pentru amenajarea grădinii tale.

1. Alege mobilierul potrivit

Printre primele lucruri la care trebuie să te gândești atunci când îți amenajezi grădina se numără alegerea mobilierului potrivit. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți să alegi 2 sau 3 scaune grădină și o masă suficient de încăpătoare încât să îți permită să te bucuri de un prânz relaxant alături de cei dragi, într-o zi de weekend. 

De asemenea, poți să optezi și pentru un hamac în care să petreci câteva minute citind o carte după o zi aglomerată la birou. 

image

2.Optează pentru un foișor din lemn sau o umbrelă de grădină

Cu siguranță îți dorești ca grădina ta să fie funcțională indiferent de anotimp, așa că, pentru a te asigura de acest lucru, poți opta pentru un foișor din lemn sau o umbrelă de grădină care să te ferească de soare în zilele de vară sau de ploile de toamnă. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, asigură-te că dimensiunea acestora este destul de mare astfel încât să acopere întregul colț de relaxare.

Chiar dacă ai ales o masă din categoria de mese de grădină rezistente și scaune fabricate din material rezistent, cu cât le protejezi mai bine de factorii externi, cu atât te vei putea bucura mai mult timp de ele.

3.Nu uita de flori și accesorii decorative

Pentru o stare de relaxare cât mai accentuată, nu uita să decorezi spațiul cu flori și accesorii decorative. Dacă alegi un foișor din lemn, poți opta pentru flori agățătoare care să înfrumusețeze cadrul lemnos, iar dacă optezi pentru o umbrelă, poți opta pentru flori în ghivece suspendate.

image

În ceea ce privește accesoriile decorative, poți opta pentru tradiționalii pitici din ipsos, lampadare sau lumânări de dimensiuni mari.

Alegerea unui mobilier durabil și estetic în același timp, un foișor din lemn sau o umbrelă, precum și câteva accesorii decorative reprezintă lucruri esențiale în decorarea unei grădini. Luând în considerare aceste sfaturi, cu siguranță vei putea obține efectul dorit și grădina ta va fi apreciată de către toți cei care îi vor trece pragul.



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg