Cadoul perfect... pentru tine!(P)

1 78852 original jpg jpeg

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, alergi după cadourile pe care cei dragi şi le doresc. Hăinuţe, jucării, cosmetice... oferta este atât de variată încât cu siguranţă vei avea ceva de umblat prin magazine. Dar, cum ar fi ca în acest an să începi goana după cadouri prin a-ţi face chiar ţie unul?

Te-am surprins? Sperăm că îţi place ideea şi deja gândurile îţi zboară spre lucrurile pe care ţi le doreşti. Pentru că diferenţa stă în detalii, specialiştii Mobiup îţi întind o mână de ajutor în alegerea celor mai practice şi cool accesorii.

Fie că eşti în mijloacele de transport, la sală sau ai nevoie de un pic de relaxare, căştile in-ear - wirelss sau cu fir – te vor ajuta să asculţi muzica preferată instalată pe telefonul mobil. Calitatea sunetului este asigurată de designul ce se potriveşte perfect cu urechea şi nu vei fi deranjată de zgomotul din exterior. Iar pentru a fi sigură că vei fi mereu conectată cu restul prietenilor, adaugă pe lista de cadouri de anul acesta şi o baterie externă. Uşoară, de dimensiunea unui ruj sau a unei cutii cu farduri, o poţi folosi oriunde te-ai afla.

Dacă eşti o fire dinamică, iar sportul face parte din viaţa ta, foloseşte husa de telefon ce se fixează pe braţ sau de picior. Nu te va incomoda în niciun fel şi vei avea totală libertate de mişcare, iar în acelaşi timp, rămâi conectată cu cei din jur pentru că nu vei rata niciun apel important şi, nu în ultimul rând, telefonul îţi va fi protejat de şocuri sau posibile accidente.

Inspirată de noua tehnologie, multipla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca Surdu, se declară cucerită de modul în care aceste accesorii o ajută în munca ei de zi cu zi:

“Fie că este vorba de o aplicaţie pe telefon sau o brăţară fitness, pot să planific şi să măsor intensitatea efortului în fiecare clipă. Iar căştile şi husa cu baterie externă, branduri Cellara, disponibile în magazinul Mobiup si al partenerilor, se potrivesc perfect cu nevoile mele, pentru a nu fi nevoită să întrerup legătura cu cei din jur, pentru a putea să ascult muzica preferată în timp ce exersez şi să fiu sigură că indiferent de momentul zilei, dispozitivele mele nu rămân fără baterie”

Dacă te gândeşti deja la ţinuta pe care o vei alege pentru petrecerea dintre ani, alege un accesoriu şic şi pentru dispozitivul tău mobil. Astfel, capacele din gama Cellara, create special pentru doamne şi domnişoare, se potrivesc perfect celor care doresc să-şi pună în evidenţă telefonul printr-un accesoriu colorat şi unic. Iar foliile de sticlă 3D Privacy te vor ajuta să ţii departe de ochii curioşilor orice conversaţie scrisă ai avea.

Cu un singur click îţi poţi alege cadoul preferat de pe mobiup.ro şi te vei transforma în propriul Moş Crăciun. Accesoriile din gama de lux Cellara şi Mobiama nu doar te vor surprinde cu aspectul lor cool, dar se vor dovedi şi foarte practice.